Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak neki valentínnapra? (Bővebben lent)
A Szituáció, a következő: Jómagam 20 éves vagyok, férfi, és még tanulok. Ő 17 éves leányzó és szintén tanul. 4 hónapja vagyunk párkapcsolatban, azonban ami köztünk van sokkal több annál. Nagyon szeretjük egymást. Azonban van 1 kis vagyoni különbség köztünk. Ő Gazdag, én szegény. Ő Már elvileg meg is vette az ajándékot nekem van kemény 1000 ftom a célra. ÉS Valentin naphoz 2 napra lesz a születésnapa is. A Kérdés tehát az:
1) A 2 ünnepet vonjam egybe?
2) Mit kapjon? (ötleteket szeretnék gyűjteni)
Előre is köszönöm, a rendes válaszolóknak pedig nagyon hálás vagyok előre is !
Szia..hat nalunk is kb ez a helyzet :D
viszont mi egyutt is lakunk..en lany vagyok, de nem talalok sehol munkat...mi mar mindketten dolgozunk
nekem a baratnom adott tippet...
csinaljak neki, kuponokat :)
mindenfelet...
az nem kerul sokba..es mire bevaltja,lehet te is jobban allsz majd anyagilag...
de ez sem penzfuggo
mert mondjuk lehet olyan kupon, h: "olajos masszazs", "romantikus film nezes", "lelkizes" (a pasik nem szeretnek lelkizni, de egy lanynak jo, ha mindent megbeszelhet a parjaval) "erotikus masszazs", "romantikus vacsora" (mire bevaltja meg kivitelezni is tudod)
A sutihez annyi, nagyon jo otlet, es nem nehez hha van sziv alaku sutoformad... ha gondolod, leirom en h csinalom :) sok sikert :)
keress egy közeli havas mezőt (ami jó nagy és érintetten) és írd bele a nevét meg szíveket köré :D
persze ha ez nem kivitelezhető, akkor is vmi ilyenbe gondolkozz, amihez nem pénz kell, hanem kreativitás. Ha van ismerősöd aki tud hegedülni akk neki szólj h segítsen, vagy írjál verset stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!