Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy ilyen késő érő vagyok?
Figyelt kérdés
21éves vagyok.Gyakorlatilag 19éves koromig nem is igazán érdekeltek a csajok,elvoltam a haverjaimmal és ennyi.Most,mióta(2éve) dolgozom,és egyre kevesebbet vagyok a barátaimmal,csupán a munkahelyi haverom van a képben azóta egyre inkább letojok mindenkit,és csak a csajok érdekelnek.Ami normális is,csupán azt nem tudom,hogy az is az-e,hogy ilyen későn értem be.2012. febr. 8. 11:07
31/39 anonim válasza:
Hát igyekszem:-)
Igen telefonról vagyok.
Nem ismertem ezt a pandás "szólást"
Milyen kényelmesebb megoldásra gondoltál?
32/39 A kérdező kommentje:
Bármi.Msn/facebook,ezek gyorsabbak is.Meg aztán ha valaki ide benéz,az már lassan a TAJ számunkat is tudja.:)
2012. febr. 13. 21:50
33/39 anonim válasza:
Lehet hogy hülyén hangzik de nem vagyok fent a Facebookon és azt sem tudom hogy kell bejelentkezni. Van a telomon Facebook ott a beállításoknál de hiába írom be a e-mail cimemet (nekem gmailem van) azt írja ki hibás e-mail cím.
Hiába nevetsz ki nem vagyok egy számítógép zseni!
34/39 A kérdező kommentje:
dehogy nevetlek ki:)
Én is csak rábeszélésre regisztráltam be.
Facebookra elősször regisztrálni kell,utána tudod csak használni.
MSN-ed van?
2012. febr. 13. 22:02
35/39 anonim válasza:
Az meg mi?:-(
Hú de ciki!!!!!!!!!!!!
36/39 A kérdező kommentje:
Dehogy,nem az.Itt privátot tudsz olvasni?
2012. febr. 13. 22:09
39/39 A kérdező kommentje:
jöttem,bocsi,hogy sokára válaszoltam.
ugye azért korlátlan a net a telefonodra,nehogy aztán miattam fizethess:)
2012. febr. 13. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!