Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy ilyen késő érő vagyok?
Persze hogy kérek csokit!:-)
Ki az a tacsko?
Szállásotok lesz?
tesco na:)
albérlet lesz.az meg így is-úgy is ugyanannyi
hova kéred a csokit?
Máskor azért nagyobbra nyisdd ki a szád ha én odaadom,csak kikened magad.:)
Te te!!!!!:-)
Elég jól elbeszélgettünk:-)
Szinte csak a mi beszélgetésünket van tele az oldal.
Majd jön érte valami figyelmeztetés,hogy nem ismerkedésre van a GYK kitalálva.:)Várom az ügybuzgókat.
Ilyenkor szoktál valamerre császkálni?El nem tudom képzelni,hogy mit csinálsz abban a kis faluban.Jól láttam,hogy 110 lakos van?
Nem szoktam ilyenkor császkálni egy az mert sötét van és félek a sötétbe másrészt nem is tudnék sehova sem menni. Azt nem is tudtam hogy 110-en laknak itt!:-)
Az meg hogy ki mit gondol arról hogy mi itt jól elvagyünk baromira nem izgat. Akinek nem tetszik ne olvassa el!
Jó de nappal mégis.Ez tényleg érdekel.Én is egy kis faluban lakom,de ennél azért nagyobb.
Este a szexuális zaklatás pandától félsz?:)
Olyan fél 10, 10 órakkor felkelek rendbe teszem magam aztán elővesz a telomat és egész nap ezen az oldalon lógom. Anyu már azt mondja függő vagyok. Mióta megvettem le se teszem.
Tényleg azt akartad írni hogy panda?
Hú,jól kihúzod a napot.:)Telefonról vagy?Mondani akartam kényelmesebb beszélgetési módokat,de akkor nem.
Tutira panda akart az lenni,csak úgy látom nem ismered.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!