Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú-lány barátság? Ki mit gondol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság? Ki mit gondol?

Figyelt kérdés

Mindkét személy kb 20 éves. Mielőtt megismerték volna egymást, már kapcsolatban éltek. Nem olyanra gondolok, hogy legjobb barátok. Csak szimplán ha unatkozik, akkor elhívja beszélgetni, vagy kitalálnak valami egyszerű programot.

Barátom szerint igen is létezik fiú-lány barátság, anélkül, hogy a másik esetleg többet akarna.

Szerintem viszont ilyen nincs. Ti mit gondoltok erről, szerintetek létezik ilyen? Kérlek írjatok indoklást! :) 19/L

2012. febr. 7. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy a barátság az nem azt jelenti, hogy elhívom beszélgetni a másikat ha unatkozom meg ilyenek, hanem egy mélyebb lelki kötődés. És ha ez a mélyebb lelki kötődés vonzalommal is társul, akkor tulajdonképpen már majdnem szerelemnél járunk... szóval nehéz kérdés.
2012. febr. 7. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Részben, de egyetértek az előttem szólóval!

Én hiszek benne, nekem is van egy nagyon jó barátom, akivel végig csináltuk a fősulit, és mindent megbeszéltünk, programokat csináltuk és segítettünk egymásnak! Most, hogy elvégeztük a sulit, kicsit nagy lett a távolság köztünk, de ettől még tartjuk a kapcsolatot és találkozunk is ha tudunk. Sose néztünk egymásra, mint potensiális kapcsolati lehetőség, hisz neki atom biztos kapcsolata van a mai napig és én is randizgattam, volt kapcsolatom is.

2012. febr. 7. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) De még várom a továbbiakat. Remélem valaki még ír :(
2012. febr. 7. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Figyelj.Szerintem LÉTEZIK.A helyzet az,hogy mindenki aki azt mondja hogy nincs ilyen annak valószínűleg nincsenek fiú barátai.Én személy szerint jobban kijövök a fiú barátaimmal mint a lányokkal.Szóval elég sok fiú van a környezetemben akikkel jóban vagyok.Legjobb barátaim is mind fiú, meg van 2 csajszi is.És van pasim is és egyik barátom sem beszél velem kevesebbet vagy hasonló.Én mindenesetre büszke vagyok,hogy fiúk a legjobb barátaim:)
2012. febr. 7. 22:44
 5/7 cathilina ***** válasza:
A kérdésed szerint nem. Barátság emberek között létezik, nemtől teljesen függetlenül. Ha fiúként és lányként tekintenek egymásra, az már nem barátság. Amennyiben viszont úgy teszed fel ezt a kérdést, hogy "Létezik-e barátság két ember között, akik közül az egyik mellesleg fiú a másik pedig lány?" úgy van. Például én is részt veszek ötben.
2012. febr. 8. 02:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen igen, amiket írtatok, azokat teljesen megértem. :)

Lényegében arra lettem volna kíváncsi, hogy a barátom és én is kerültük a másik nemmel való kommunikációt,egyszerűen tök jól megvoltunk nélküle. Több év után viszont neki hiányzik a nőkkel való beszélgetés. És így hogy mi már együtt vagyunk jó ideje, lehet e jó barátja egy lány, akivel ha nem is mindig kettesben de elmennek valahova.

Szóval ha beszélgetni akar, egy lánnyal, elhívhat engem is, ha meg fiú dolgokról, akkor arra ott vannak a fiú. Szóval nem értem mér kéne neki más lány. :/ erről mit gondoltok?

2012. febr. 8. 15:37
 7/7 anonim válasza:

nem tudom...

de én is ezt kérdeztem: lehet-e barátásg fiú és lány között...

szerintem igen, de mivel nyitok az illető fele, félreértik mások....talán ő is..

2012. febr. 10. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!