Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Nem létezik? Senkinek sincs olyan ellenkező nemű barátja, akivel szeretik egymást, nagyon közeli kapcsolatban állnak, akár megölelik egymást. Mint a testvérek. Nem létezik ilyen? Nálam eddig egyszer az én oldalamról lett haverságból szerelem, és kétszer a fiú oldaláról lett az barátságból... Ne is reménykedjek? Ki mit gondol?
2012. jan. 27. 22:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Van. Én tesóimat, és barátnőimet sem ölelgetem. -.-"
2012. jan. 27. 22:17
 2/14 A kérdező kommentje:
2. mondatnál kérdőjel lenne a végén. Van egy akkora hiányérzetem egy ilyen barát iránt. Viszont csak úgy szerelem nélkül. Nem is vagyok az, és nem is hiszem, hogy egyhamar leszek.
2012. jan. 27. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom,h ezzel nincsen semmi baj,ha barátságból alakul ki,ak. legalább ismeritek már egymást,így legalább nem mész fejjel a falnak. A boldogabb harmonikus párkapcsolatok általában bartátsággal kezdődnek,ahol a felek szép fokozatosan ismereik,és szeretik meg egymást
2012. jan. 27. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
én nem hiszek az ilyen barátságban...mert ösztönlények vagyunk és elkerülhetetlen az,hogy valami ne alakuljon egy férfi és egy nő között,ha sokat együtt vannak és megértik egymást...haverságvan de barátság nincs..
2012. jan. 27. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem akarok már írni erről, mert már többször válaszoltam ilyen kérdésre, de: nálam működött a barátság jó hosszú ideig, de most belezúgtam piszkosul. elmondtam neki. Reszketek érte. Közben feleségem és gyerekem van.

NEM LÉTEZIK , csak addig, amíg bele nem szeretsz.

Most imádom a feleségem és plátóian Őt.

2012. jan. 27. 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyik félnek tetszik a másik, akkor az nagy eséllyel csap át szerelembe. Úgy gondolom egy párkapcsolat alapja a barátság... gondold csak el, ismered a másikat, bízol benne, szereted emberileg (lelkileg), ehhez még hozzátársul a vonzalom és kész is van. Ha a másik fél nem tudja ezt viszonozni, az sajnos bonyodalmakhoz vezethet. :(
2012. jan. 27. 22:21
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Van fiú-lány barátság. Csak ölelgetni nem szoktuk egymást.
2012. jan. 27. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Épeszű ember menekül ilyen kapcsolatoktól... Vagy akar valaki a másiktól valamit vagy nem.
2012. jan. 27. 22:27
 9/14 Gergo_30F ***** válasza:
2012. jan. 27. 22:31
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

Van ilyen.

Én 4 éve vagyok nagyon szoros barátságban egy lánnyal. A világon bármit meg tudunk beszélni egymással, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. De egyikünknek sem jutott eddig eszébe, hogy "többet" akarjon a másiktól.

Tudjuk nagyon jól, hogy a mindennapi életünk a leírtaktól függetlenül egyáltalán nem illene össze, és csak tönkremenne ez a hihetetlenül értékes kapcsolat.

35 f

2012. jan. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!