Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátság?
Figyelt kérdés
Nem létezik? Senkinek sincs olyan ellenkező nemű barátja, akivel szeretik egymást, nagyon közeli kapcsolatban állnak, akár megölelik egymást. Mint a testvérek. Nem létezik ilyen? Nálam eddig egyszer az én oldalamról lett haverságból szerelem, és kétszer a fiú oldaláról lett az barátságból... Ne is reménykedjek? Ki mit gondol?2012. jan. 27. 22:16
1/14 anonim válasza:
Van. Én tesóimat, és barátnőimet sem ölelgetem. -.-"
2/14 A kérdező kommentje:
2. mondatnál kérdőjel lenne a végén. Van egy akkora hiányérzetem egy ilyen barát iránt. Viszont csak úgy szerelem nélkül. Nem is vagyok az, és nem is hiszem, hogy egyhamar leszek.
2012. jan. 27. 22:17
3/14 anonim válasza:
Én azt gondolom,h ezzel nincsen semmi baj,ha barátságból alakul ki,ak. legalább ismeritek már egymást,így legalább nem mész fejjel a falnak. A boldogabb harmonikus párkapcsolatok általában bartátsággal kezdődnek,ahol a felek szép fokozatosan ismereik,és szeretik meg egymást
4/14 anonim válasza:
én nem hiszek az ilyen barátságban...mert ösztönlények vagyunk és elkerülhetetlen az,hogy valami ne alakuljon egy férfi és egy nő között,ha sokat együtt vannak és megértik egymást...haverságvan de barátság nincs..
5/14 anonim válasza:
Nem akarok már írni erről, mert már többször válaszoltam ilyen kérdésre, de: nálam működött a barátság jó hosszú ideig, de most belezúgtam piszkosul. elmondtam neki. Reszketek érte. Közben feleségem és gyerekem van.
NEM LÉTEZIK , csak addig, amíg bele nem szeretsz.
Most imádom a feleségem és plátóian Őt.
6/14 anonim válasza:
Ha egyik félnek tetszik a másik, akkor az nagy eséllyel csap át szerelembe. Úgy gondolom egy párkapcsolat alapja a barátság... gondold csak el, ismered a másikat, bízol benne, szereted emberileg (lelkileg), ehhez még hozzátársul a vonzalom és kész is van. Ha a másik fél nem tudja ezt viszonozni, az sajnos bonyodalmakhoz vezethet. :(
7/14 anonim válasza:
Van fiú-lány barátság. Csak ölelgetni nem szoktuk egymást.
8/14 anonim válasza:
Épeszű ember menekül ilyen kapcsolatoktól... Vagy akar valaki a másiktól valamit vagy nem.
10/14 anonim válasza:
Van ilyen.
Én 4 éve vagyok nagyon szoros barátságban egy lánnyal. A világon bármit meg tudunk beszélni egymással, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. De egyikünknek sem jutott eddig eszébe, hogy "többet" akarjon a másiktól.
Tudjuk nagyon jól, hogy a mindennapi életünk a leírtaktól függetlenül egyáltalán nem illene össze, és csak tönkremenne ez a hihetetlenül értékes kapcsolat.
35 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!