Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez mi szerintetek és hogy tudnék belenyugodni?
Van egy nagyon jó fiú barátom. Tényleg nagyon mély és közeli a kapcsolatunk. Történtek már köztünk dolgok, egyszer majdnem lefeküdtünk egymással, de azóta igyekszünk a barátság kereteit betartani.
Régebben elmondtam neki, hogy én többet is el tudok képzelni, mint barátság. (Őrültem szerettem, sose szerettem így senkit, de ezt nem kötöttem az orrára.) Akkor elmondta, hogy egyszerűen barátként néz rám. Szeret és fontos vagyok neki, de csak mint barát.
Ma csak beszélgettünk és úgy döntöttem, hogy megkérdezem, mi miatt nem akart tőlem soha barátságnál többet, mi az, ami nincs meg bennem. Azt mondta, hogy bennem minden megvan. Nem tud olyat mondani, amivel problémája lenne. Azt válaszoltam neki, hogy ilyen nincs... És felhoztam azt a lányt, aki most tetszik neki és ismerkedik vele, hogy benne mi van meg, ami bennem nincs? Erre azt mondta, hogy bármilyen furán hangzik, bennem sokkal több minden megvan...
Tudom, kicsit hosszú lett és hülyén is fogalmaztam, de egyszerűen nem értem, hol rontottam el. Ha külsőre, belsőre sincs velem baja... És mégse vágyik többre barátságnál... Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Nem akar megbántani ezzel a mondattal: Nem jössz be.
23F
Hát két lehetőséget tudok elképzelni, hogy nem akar elveszíteni, mert ha borul a kapcsolat, borul a barátság is, kapcsolat nélkül pedig nem hal meg a barátság.
A másik, hogy a szerelem nem attól jön, hogy hogy néz ki, milyen a stílusa stb...úgy szokták mondani hogy a "kémia" csinálja a szerelmet, a feromonok. Egyszer tv-ben azt hallottam, hogy igazából a szerelem nem is első látásra, hanem első "szaglásra" keletkezik (persze gondolom ez hülyén hangzik :D )
Meg ha valaki megtalálja a lelki társát, aki tökéletes meg minden és semmi áron se akarja elveszíteni, onnantól már csak a szexualitás marad kielégítetlenül, de hát azt akárkivel megélheti, olyannal is, akitől nem kerül padlóra ha elveszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!