Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Nem létezik? Senkinek sincs olyan ellenkező nemű barátja, akivel szeretik egymást, nagyon közeli kapcsolatban állnak, akár megölelik egymást. Mint a testvérek. Nem létezik ilyen? Nálam eddig egyszer az én oldalamról lett haverságból szerelem, és kétszer a fiú oldaláról lett az barátságból... Ne is reménykedjek? Ki mit gondol?
2012. jan. 27. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

hát, lehet tagadni, de én ilyenkor mindig kicsit, vagy épp nagyon szeretem is az illetőt. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudok mellette megmaradni csak mint barát... hiszen nem kell nekem mindenáron kapcsolat. De azért egy ilyen lánynál, már féltékeny lennék ha nagyon sokat vagyok vele, és pl mégis mással jön össze. Meg valszeg a pasiját is zavarná, hogy én ott vagyok állandóan... az úgy ,ár nem jó.

Szóval szingliként, szerintem megoldható. Ha csak az egyik félnek van kapcsolata, és a másik vágyakozik, az úgy nem a legjobb.

2012. jan. 27. 22:35
 12/14 Ájron ***** válasza:
Én azt tapasztaltam hogy valaki mindig többet akar. Ettől függetlenül nagyon is lehetséges.
2012. jan. 27. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Az egyikük (szinte) mindig többet akar. A fiúk nem igazán foglalkoznak a lányokkal, csak ha akarnak valamit, a lányoknál is sokszor így van.
2012. jan. 27. 23:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Ilyen létezhet, ha mindkettőnek van párja, akkor nem akarnak dugni egymással. Amúgy meg igen. De nincs abba semmi rossz.
2012. jan. 28. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!