Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Van egy srác, 2 évvel idősebb nálam, egy suliba jártunk, ő már középiskolás. Mivel hétközben nem nagyon tudunk találkozni, minden este MSN-ezünk. Ott tök aranyos meg figyelmes meg rendes, elbeszélgetünk. De ha találkozunk valamiért alig bírunk szólni egymáshoz. Barátok vagyunk, bár ő újabban, ha rákérdezek, mit gondol rólam, csak mellébeszél. Egyszer régebben "nyomozott" utánam egy közös barátunkkal, hogy szerelmes vagyok-e belé, mert neki az állítása szerint rossz lenne. Amúgy nagyon figyel rám, ha beteg/szomorú vagyok, mindig megpróbál megvigasztalni. Ismerősök, ismeretlenek egyaránt rákérdeztek már, h együtt vagyunk-e, pedig sztem semmi "olyat" nem csináltunk, még egymáshoz se érünk nagyon.
Szerintetek ez mit jelent?
14/L
@powerpocok:
Mikor? :S És nagy bajt jelent?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!