Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy lelkiismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy lelkiismeret furdalásom van?

Figyelt kérdés
A történet ott ért véget, hogy a párom szakitott velem, "gyerekes viselkedésével lerázott engem" Feladtam a munkámat és összeköltöztem vele abba a városba ahova az Ő MUNKÁJA kÖTI. hittel hogy majd találok hozzám való munkát..stb. ennek a sulyát mai napig is szenvedem. Nos képzeljétek el, hogy haza jöttem feltöltödni, és arra kértem hogy gondolkozzon, és gondolkozott és smsben szakitott velem.( 2 év után) Világ dőlt össze bennem. nem tudtam a helyzetet kezelni és sajnos csinaltam neki egy magas telefonszámlát, és most követeli a dijat, erre csak annyit mondtam neki természetesen a neten keresztül, hogy vedd ezt kárpotlási dijnak. Nem akarom kifizetni a számlát, azok után ahogy megbántott, de mégis lelki ismeretfurdalásom van,tudnám hogy miért amikor meg se érdemli. Miért nem tud ember lenni, nagyon jól tudta amikor megismert nekem ez a legfontosabb hogy a párom mindig legyen, maradjon EMBER! 1.kérdés: miért csinálok ebből a " kárpotlási dijbol" olyan nagy ügyet? 2. kérdés: Miért kellett " örök hari-val" elválni, felnőtt emberek vagyunk, furcsa, szerintettek ezt Én miattam történt. " Ha megdobnak kővel dob vissza kenyérrel" (értitek ugye)
2012. febr. 7. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rendben, a helyzet szülte a reakciódat. Csak egy pszichopata volna képes mindig higgadtan, megfontoltan és racionálisan viselkedni. Azonban azóta eltelt egy kis idő, és a lelkiismereted is jelzi, hogy beláttad a hibádat. Tedd jóvá.
2012. febr. 7. 14:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Én veszítettem a legtöbbet, értitek? Még akkor is maradjak magamhoz hű, bár tudom hogy a mai világ sem a becsületes dolgozókról szól.(PL:)
2012. febr. 7. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Most ne kezdj bele a "mai világ" kezdetű szövegekbe, meg hogy mennyit veszítettél: gyerekes voltál és kész..
2012. febr. 7. 14:54
 14/17 A kérdező kommentje:
stimm
2012. febr. 7. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Fizesd vissza. Jobb lesz tőle a lelkednek, és ezzel megmutatod, mennyivel jobb ember vagy.
2012. febr. 7. 19:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Oké. most ezt megtettem. remélem jól döntöttem.

Úgy érzem magam, mit "szegény embert az ág is húzza"

2012. febr. 7. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megtetted. "ág is húzza": Valóban, de ezt te rontottad el. Nem akarok közhelyeket írogatni, de ne félj, idővel minden rendbe jön majd.
2012. febr. 8. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!