Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy lelkiismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy lelkiismeret furdalásom van?

Figyelt kérdés
A történet ott ért véget, hogy a párom szakitott velem, "gyerekes viselkedésével lerázott engem" Feladtam a munkámat és összeköltöztem vele abba a városba ahova az Ő MUNKÁJA kÖTI. hittel hogy majd találok hozzám való munkát..stb. ennek a sulyát mai napig is szenvedem. Nos képzeljétek el, hogy haza jöttem feltöltödni, és arra kértem hogy gondolkozzon, és gondolkozott és smsben szakitott velem.( 2 év után) Világ dőlt össze bennem. nem tudtam a helyzetet kezelni és sajnos csinaltam neki egy magas telefonszámlát, és most követeli a dijat, erre csak annyit mondtam neki természetesen a neten keresztül, hogy vedd ezt kárpotlási dijnak. Nem akarom kifizetni a számlát, azok után ahogy megbántott, de mégis lelki ismeretfurdalásom van,tudnám hogy miért amikor meg se érdemli. Miért nem tud ember lenni, nagyon jól tudta amikor megismert nekem ez a legfontosabb hogy a párom mindig legyen, maradjon EMBER! 1.kérdés: miért csinálok ebből a " kárpotlási dijbol" olyan nagy ügyet? 2. kérdés: Miért kellett " örök hari-val" elválni, felnőtt emberek vagyunk, furcsa, szerintettek ezt Én miattam történt. " Ha megdobnak kővel dob vissza kenyérrel" (értitek ugye)
2012. febr. 7. 12:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mert még mindig szereted
2012. febr. 7. 13:05
 2/17 anonim ***** válasza:
"felnőtt emberek vagyunk". Nem szeretnélek megbántani, de szerintem ez a kárpótlási díj egy roppant gyerekes húzás volt. Megértem, hogy megbántott, de ez még nem ad neked okot arra, hogy ilyesmit csinálj. Szerintem okkal van lelkiismeret furdalásod.
2012. febr. 7. 13:07
 3/17 anonim ***** válasza:

Mert jogos. Talán fizetnie kellene azért, mert szakított veled? A szakítás mindig fáj, nem lehet úgy csinálni, hogy ne fájjon.

És még véletlenül se azt mondom, hogy csak Te hibáztál, mert a leírtak alapján látszik, hogy ez a kapcsalat már a kezdetektől halálra volt ítélve: sosem mondok egy kapcsolatban olyan dologról, ami a boldogulásomat jelenti.

2012. febr. 7. 13:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gyerekes viselkedés volt, ez nem kérdés, hanem az hogy vajon megérdemelte? Ha valaki gyerekesen szakít veled akkor te hogy reagálnál? Bocsi másképp fogalmazok hülye férfi modjára?hm?
2012. febr. 7. 13:10
 5/17 A kérdező kommentje:
NEM SZERETEM HANEM UTÁLOM!!!
2012. febr. 7. 13:15
 6/17 anonim ***** válasza:
na persze hiszi a piszi 19N
2012. febr. 7. 13:27
 7/17 anonim ***** válasza:

"Ha valaki gyerekesen szakít veled akkor te hogy reagálnál?"

- Ha én felnőtt vagyok, akkor felnőtt ember módjára. HA valaki gyerek velem szemben, nem kell nekem is gyerekké válnom, ahogy ha meglopnak, sem kell nekem tolvajjá válnom. Mert különben miben volnék én jobb?

2012. febr. 7. 13:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Igaz tartalmas válasz, de a helyzet szülte
2012. febr. 7. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
13:07 vagyok. 13:39-nek van igaza. Szerintem úgy lenne helyes, ha kifizetnéd. Ezzel megmutatnád, hogy te jobb ember vagy mint ő. És a lelked is nyugodtabb lenne.
2012. febr. 7. 14:07
 10/17 A kérdező kommentje:
a magatartásom nem volt egy megfontolt, konstruktiv jellegű, de mindegy
2012. febr. 7. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!