Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen mit csináljak, h kiöljem magamból ezt az érzést?
A volt párkapcsolatomról van szó. Lassan 3 hónapja nem beszélünk az utolsó találkozásunk óta. Elég döcögős volt a kapcsolatunk.
Mindig is furán viselkedett velem, néha eltolt magától, néha pedig el nem engedett.Voltak hetes, hónapos szünetek közöttünk, de mégis mindig visszataláltunk egymáshoz.
Legutolsó találkozásunkkor megmondtam neki, h szeretem. Mire ő annyit mondott nem tudja viszonozni, kedvel, tetszem neki, de nem szeret. Elfogadtam, nem is zargattam többet, se Karácsonyra, se Szilveszterre, se szülinapra nem kerestem többet.
De egyszerűen nem tudom elengedni. Pedig el akarom, nekem is jobb lenne, de a szívem, a belső hangom azt súgja, h hiányzom neki, h velem szeretne lenni.
Mit tegyek??
Ne képzlődj. Ha hiányoznál neki, nálad lenne, ha veled szeretne lenni, veled lenne. Így tesz? NEM. Hát akkor?
Inkább a belső hang a lottó ötösre koncentráljon, kb
annyi esélye van rá, hogy megsúgja, hamár ilyen hülyeségeket beszél...
Idővel elmúlik, ez a kémia hatása. Bírd ki.
"Mire ő annyit mondott nem tudja viszonozni, kedvel, tetszem neki, de nem szeret."
Lefordítom: Szívesen megfektetne még párszor, míg nem találja meg a társát, de többet már nem jelentesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!