Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeretessem magamba egy lányt?
Figyelt kérdés
Tudom ez most furán hangzott.Nos azt akartam kifejezni vele h van egy csaj,aki nagyon tetszik nekem.ha vele beszélek mindig érzek egy bizoynos akármit h van esély.Mit tegyek h közelebb kerüljek hozzá?Csak annyit kéne elérnem h egy kicsit többet érzezzen mint barátság.nem muszáj egyből szerelemnek lennie,azt már én megoldom,csak nem tudom h hogyn váhajk neki!Lécci segítsetek!2012. febr. 6. 23:41
1/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés. Először is az a legfontosabb, hogy a csaj jól érezze magát veled. Szeressen veled lenni, jókat nevessetek, beszélgessetek, sokat legyetek együtt. Aztán kezdj el incselkedni vele, udvarolni, de ne erőltetve, hanem inkább lenyűgözően. Élvezd amit csinálsz, és ragyogj, amikor hozzá beszélsz. Vedd le a lábáról a mézes mázos szavakkal, kétértelmű kifejezésekkel (ezt picit később), hízelegj, és vidítsd fel, ha szomorú, szórakoztasd, légy vele figyelmes, de még véletlenül se érezze, hogy nyomulsz. Az a trükkje az egésznek, hogy először is neked is jól kell érezned magad a csábítás közben. Élvezz ki minden pillanatát! Majd szépen hozd a tudomására, hogy többet szeretnél tőle.
2/6 anonim válasza:
Magadba szerettetni egyedül úgy tudod, ha jól megcsinálod. Lehet, hogy nyers vagyok, de ez a módszer mindig beválik.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nos tudjátok az a fura az egészben,h rengeteg (néha számomra ismeretlen) ember felkeres h segítsek nekik összejönni egy lánnyal/fiúval.És pár hónapnyi munkám után boldog pár lesznek.De ez nekem valahogyan soha sem sikerült.Ez nem fura?Szerintetek miért van ez így?
2012. febr. 7. 09:04
5/6 anonim válasza:
Mert ők jobban néznek ki, mint te.
6/6 Ice-T válasza:
Megmondod neki, hogy este találkozni szeretnél vele, mert valami fontosat akarsz neki mondani és ezért ne vegyen fel bugyit. :)
Viccet félre rakva, ha a te egyéniséged nem olyan amivel meg tudod őt hódítani akkor semmi esélyed nincs, erről se te se más nem tehet. Tehát azért ez a szerencsén is múlik, hogy mennyire illetek össze. Persze azért lehet rutinból is, de ha egy hosszú távú kapcsolat a cél akkor az csak akkor fog működni ha egy hullámhosszon vagytok és ez leginkább a szerencsén múlik, hogy pont azt a lányt nézted e ki magadnak aki vevő a stílusodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!