Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám végre elhinni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám végre elhinni, hogy én is kellek valakinek? 22/F

Figyelt kérdés
Egy értelmes, általában csendes,visszahúzódó, kedves, hűséges, szeretethiányos, komoly kapcsolatra vágyó önbizalomhiányos, önbecsülésem nulla jellemű fiú vagyok és hiába mondták, hogy helyes vagyok meg hiába jelezték a lányok,hogy tetszem nekik, mivel én sosem mertem kezdeményezni ugye azért, mert az önbizalomhiányom miatt én eleve el sem hiszem, hogy én tetszem azoknak a szép lányoknak, pedig már haveromék is mondták, hogy hányna megnéztek vagy épp én tapasztaltam, hogy utánam nézett hátra nem is egy lány már az utcán vagy olyna feltűnően stírőlt némelyik lány, hogy csak néztem, hogy ennek tényleg én tetszenék?!
2012. febr. 6. 23:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszel.

Babi néni

2012. febr. 7. 10:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is.

42/F, Pista bácsi

2012. febr. 7. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Azzal nem lesz jobb ha minden nap kiírod ugyanazokat a kérdéseket. Asszem te vagy az a 165 cm-es vékony srác Nemde?

Már érthetetlen amit leírtál, hiszen ha látod, hogy érdeklődnek feléd akkor mi a francért nem mész oda hozzájuk. Én is kaptam/ok rendeteg megalázást és elküldést a magasságom és anyagi helyzetem miatt, de lassan lesz*rom :) Éld az életed, és kész.

De ha ennyire hülye vagy, már bocs, hogy látod hogy stírőlnek és nem mész oda, akkor nincs mit mondani. Bárcsak én kapnék ennyi stírőlést, de nekem nem jár ennyi sem. Szóval ha nem használod ki az eléd dobott helyzeteket, akkor magadra vess, ha egyedül maradsz .Ennyi

üdv.

2012. febr. 8. 20:54
 14/20 A kérdező kommentje:

ma 20:54

Jó, de épp az a probléma, hogy nem vagyok benne biztos, hogy azért néznek, én ezt nem tudom elhinni, egy alacsony, vékony, véleményem szerint fejre is ronda srác vagyok, kinek is kellenék?!

2012. febr. 8. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem szoktam ide írkálgatni, de most muszáj :). had kérdezzem meg, sportolsz vmit? Csak azért kérdem mert én a középsuliban nagyon visszahúzódó srác voltam, nem mertem beszélni, féltem minden szartól. Csesztettek is állandóan. Aztán elegem lett,betelt a pohár és elhatároztam, hogy megváltoztatom az életemet és magamat is. Nem tudtam, hogyan is foghatnék ehhez hozzá, mert az egy dolog, hogy elhatároztam, hogy más leszek, lesz önbizalmam stb, de hiába határoztam el, egy csettintésre nem tudtam magamon változtatni. Anno még vhol olvastam, hogy a sport önbizalmat ad. Mondom kipróbálom, hátha, bár furcsálnám ha működne. Változtatni akartam magamon külsőre is, mert eléggé egy görbe kis aránytalan gyerek voltam. 18 évesen elkezdtem heti 5-ször úszni. Aztán eltelt 1 év, láttam, hogy van eredménye, plusz még az uszodában segítettek is, miit hogy csináljak. Kialakult ott egy közösség. Azóta eltelt 4 év, 22 éves vagyok, még mindig heti 5-ször úszok 3,6 km-ert, plusz bicajozok is és fekvőzök mellé. Teljesen átalakultam, és a nyüzöge görbe tartású srácból lett egy kihúzott, egyenes, nagy és széles vállú ember. Teljesen átalakultam külsőre (sportos lettem). És ezután észrevettem magamon, hogy nemcsak külsőre, hanem belsőre is megváltoztam és ezt a sportnak köszönhetem. Most sem vagyok a társaság középpontjában persze, mert én alapból sem egy olyan ember vagyok (annak születni kell xd), viszont kiállok magamért, határozott lettem, merek beszélni, egyszóval van önbizalmam, nem húzódok vissza. Nekem a sport segített. A lényeg, találd meg ami ösztönöz téged és ami segít átalakulni. Minden lehetséges, csak akarni kell.
2012. febr. 9. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Sok sikert a valtozashoz:-) ilyen problemam van nekem is. Remelem ezek a valaszok segitenek nekem is:-P koszonom mindenkinek 17f
2012. márc. 5. 08:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerezz egy kis füvet, és gondolkodj el az életeden, rájössz, hogy minden jó testvér, és akkor jönnek a buxák.
2012. márc. 28. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Küldenél 1 képet? ugyan fiú vagyok énis de kiváncsi vagyok, mert énis vékony vagyok 21 éves, szval olyan fura.
2012. ápr. 23. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:

azt olvastam h a múlt miatt vagy ilyen. nekem is mondták h nem vagyok szép, és egyszer egy srác azt mondta nekem h csak azért mondják h megbántsanak mert a rosszakaróim tudják h ez nekem fáj.

sok alacsony lány van, ez ne akadályozzon meg:) szerintem keress magadon 3olyan dolgot amivel meg vagy elégedve(külső és belső külön), és mikor tükörbe nézel mindig ezeket vedd észre és dicsérd meg magad:)

2012. ápr. 23. 20:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Hali, ezt én is írhattam volna 40 évvel ezelőtt, és gondolom, van jópár tízezernyi társunk hasonló cipőben.

Az én verzióm annyiban tér el, hogy nem volt rosszakaróm, hacsak nem vesszük annak az iskolai sanyargatókat. Három különböző iskolában is rám talált az az egy-két, szintén lúzer alak, aki engem akart zaklatni.

A lényeg a nagy önbizalomhiány. Ezen nem változtatott, hogy találkoztam a Nagy Ő-vel, és szerelmesek voltunk egymásba egy rövid ideig (a távolság tépte szét a kapcsolatot).

Nem változtatott rajtam a lelki társam, aki kinyomozta, ki vagyok, és házasok vagyunk kb 40 éve. Sokan irigylik látszólag boldog kapcsolatunkat.

Amit igazán segítségnek éreztem, az egy Önismereti tanfolyam elvégzése volt. Sokba került, látszólag nem tanítottak semmire, de én úgy éreztem, egy hatalmas kőszikla gördült le a lelkemről. A neten keress rá, gyakran vannak tanfolyamok, és nagy az igény rá.

2018. márc. 12. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!