Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám végre elhinni, hogy én is kellek valakinek? 22/F
Azzal nem lesz jobb ha minden nap kiírod ugyanazokat a kérdéseket. Asszem te vagy az a 165 cm-es vékony srác Nemde?
Már érthetetlen amit leírtál, hiszen ha látod, hogy érdeklődnek feléd akkor mi a francért nem mész oda hozzájuk. Én is kaptam/ok rendeteg megalázást és elküldést a magasságom és anyagi helyzetem miatt, de lassan lesz*rom :) Éld az életed, és kész.
De ha ennyire hülye vagy, már bocs, hogy látod hogy stírőlnek és nem mész oda, akkor nincs mit mondani. Bárcsak én kapnék ennyi stírőlést, de nekem nem jár ennyi sem. Szóval ha nem használod ki az eléd dobott helyzeteket, akkor magadra vess, ha egyedül maradsz .Ennyi
üdv.
ma 20:54
Jó, de épp az a probléma, hogy nem vagyok benne biztos, hogy azért néznek, én ezt nem tudom elhinni, egy alacsony, vékony, véleményem szerint fejre is ronda srác vagyok, kinek is kellenék?!
azt olvastam h a múlt miatt vagy ilyen. nekem is mondták h nem vagyok szép, és egyszer egy srác azt mondta nekem h csak azért mondják h megbántsanak mert a rosszakaróim tudják h ez nekem fáj.
sok alacsony lány van, ez ne akadályozzon meg:) szerintem keress magadon 3olyan dolgot amivel meg vagy elégedve(külső és belső külön), és mikor tükörbe nézel mindig ezeket vedd észre és dicsérd meg magad:)
Hali, ezt én is írhattam volna 40 évvel ezelőtt, és gondolom, van jópár tízezernyi társunk hasonló cipőben.
Az én verzióm annyiban tér el, hogy nem volt rosszakaróm, hacsak nem vesszük annak az iskolai sanyargatókat. Három különböző iskolában is rám talált az az egy-két, szintén lúzer alak, aki engem akart zaklatni.
A lényeg a nagy önbizalomhiány. Ezen nem változtatott, hogy találkoztam a Nagy Ő-vel, és szerelmesek voltunk egymásba egy rövid ideig (a távolság tépte szét a kapcsolatot).
Nem változtatott rajtam a lelki társam, aki kinyomozta, ki vagyok, és házasok vagyunk kb 40 éve. Sokan irigylik látszólag boldog kapcsolatunkat.
Amit igazán segítségnek éreztem, az egy Önismereti tanfolyam elvégzése volt. Sokba került, látszólag nem tanítottak semmire, de én úgy éreztem, egy hatalmas kőszikla gördült le a lelkemről. A neten keress rá, gyakran vannak tanfolyamok, és nagy az igény rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!