Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Nem szeretném őt?
Figyelt kérdés
Egyre közelednek a vizsgák + érettségi (szóbeli), elég sokat stresszelek, sosincs kedvem semmihez.
Barátommal másfél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, sokszor veszekszünk. 18 éves vagyok ő 19. Mostanában (kb 2 hete) úgy érzem hogy sosem hiányzik. Akármennyit vagyunk külön, nem érzem a hiányát. Mondjuk a legtöbb idő amit eddig külön voltunk ebben a 2 hétben az 1 nap volt :D, de mégis úgy érzem hogy nem hiányzik. Nem érzem a hiányát. Mindig minden szavába, viselkedésébe belekötök, állandóan veszekszünk. Sokszor úgy érzem nem is szeretem igazán és csak megszokásból vagyok vele. :(
Minden kis apró hibát észreveszek rajta, sose tetszik semmi amit csinál akár velem, akár körülöttem. Nem tudom mi van velem. Közelednek a vizsgák és egyre h*lyébb vagyok. A kedvem az valahol majdnem mindig a béka feneke alatt van, állandóan csak aludnék, még a szexhez sincs semmi kedvem. Ha 5-10 percnél többet ülök egyhelyben (pl a gép elött) és majdnem mozdulatlanukl, rögtön álmos leszek vagy rossz lesz a kedvem. Stressz hatása alatt lennék? Vagy ennyire nem szeretném már a barátomat? Nem tudok kiigazodni magamon :S Lécci segítsetek! Köszönöm előre is!!
2009. jún. 1. 21:55
1/10 anonim válasza:
Lehet meglepődsz a kérdésen, de védekeztek rendesen???
2009. jún. 1. 21:57
2/10 A kérdező kommentje:
persze. tablettát szedek régóta. amúgy az álmosság az több ideje tart (2-3 hónap)
2009. jún. 1. 21:59
3/10 anonim válasza:
jól van, mert hirtelen a hangulatváltozás/fáradság érzet állandóan jött le belőle... hát könnyen lehet hogy a vizsgák, az érettségi hatása, a sok stressz és ezért, bár... azért ahogy leírtad hogy érzel már a barátod iránt, ez már inkább csak megszokás! Szerintem várd meg a vizsga időszak végét és utána ha még mindig így érzel akkor gondold át magadba a dolgokat komolyan, hogy kell e neked ez a fiú!
2009. jún. 1. 22:00
4/10 anonim válasza:
Egyrészt valóban lehet a stressz, de nekem kicsit megszokás szaga van a dolognak. Velem is volt olyan, hogy hirtelen úgy "változtam", hogy észre sem vettem. Főleg 18 évesen...
2009. jún. 1. 22:04
5/10 anonim válasza:
Egyszerűen kérd meg h míg a vizsgák vannak hanyagoljátok egymást, persze nem ilyen formában csak egy kicsit kevesebbet találkozzatok.Ha elmúlik a stressz kicsit lenyugodsz, és még akkor is így érzed akkor kell majd elgondolkoznod azon h szereted vagy nem.
2009. jún. 1. 22:15
6/10 anonim válasza:
Válts fogmzásgátlót!!!!!!!!!
Nálunk ugyan ez volt, és mióta váltott, mintha kicserélték volna, minden tökéletes, szóval szerintem 100% hogy a tabletta miatt.
2009. jún. 1. 22:20
7/10 anonim válasza:
Ezt ismerem, szerintem normalis, egyszeruen csak el vagy havazva. Csomo dolgod van, erre o is odaallit es szetdobalja a zoknijait a szobadban!:)Ki vagy merulve mentalisan. Erettsegi elott termeszetes, hogy nem a szerelmi/szexualis koti le az energiaidat. Tarts egy-egy pihenos-feltoltodos napot, se tanulas, se o, csak foglalkozz kicsit magaddal, vegyel egy forro furdot, tegyel fel arcpakolast, fesd ki a kormod, suss magadnak egy sutit es nezz meg egy jo filmet:)
2009. jún. 2. 11:55
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak jók az ötletei, csak az a gáz, hogy volt már sok ilyen napom, de semmi hasznát nem vettem :S
2009. jún. 2. 14:28
9/10 anonim válasza:
esetleg menj el a haziorvoshoz es irass fel vele valami enyhe hangulatjavitot, de ez egy nagyon stresszes idoszak mindenkinek, tul kell rajta lenni, utana meg ugyis tisztul majd hogy mit is akarsz valojaban! Talan erdemes lenne kicsit lazitani a kapcsolaton, amig vegzel a vizsgakkal, nem szegyen hogy nincs mindenre energiad, emberbol vagy te is!
2009. jún. 2. 21:46
10/10 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy már fel se izgulok se rá se semmire. Bármit csinálna, csak feküdnék és ennyi. Az se izgat fel ha én kényeztetem. Mintha már undorodnék az egésztől :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!