Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha minden jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha minden jó közel 7 éve, de az utóbbi időben ( 10 hónapja) 1-2 percnél tovább nem bírja, a szex amúgy is kevés mindig nekem kell kezdeményezni, sokszor visszautasít. Szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Pedig mindent meg teszek,beszéltünk is róla többször majd jobabn figyel stb mégis mindig ide lyukadunk ki. Mem mondhatni rám, hogy prűd lennék, nem vagyok sem kövér sem csúnya. ( baráti társaságban rengeteg pozitív visszajelzés jön, persze olyankor büszke is. Pl: két hete elmentünk pókerezni, sörözni kimentem a pulthoz ketten akartak meghívni egyből, ami jól esett egyébként és ő is egyből szorosabban húzott maga mellé, mégis mikor hazaértünk be voltam gerjedve mondtam is neki hogy most miket művelnék vele erre elalszik...) Szex nélkül én nem bírom 27/L
2012. febr. 6. 14:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nezd, kb felev alatt a legjobb not is meg lehet unni. A ferfi igenyek masok. Lehetsz te szupermodell, felev utan mar nem lesz benne ujdonsag.

Varj egy kicsit, ha nehez is, par hetet, hogy o kezdemenyezzen. Mast sajnos nem lehet tenni, esetleg szexibb ruhak, barmi ami nem megszokott...

2012. febr. 17. 11:05
 22/22 omba ***** válasza:

Én is azt gondolom, hogy részéről ennyi.

Bírta 7 évig, hogy meghódítson, úgy érzi: megvagy, - és akkor már nem kell "erőlködni" semmiben.

Azért nekem elképesztő, hogy 30 körüli pasi leszokik a szexről....

Neki így jó, mert kényelmes élete van, ugye?

Nagyon hamar meg akkor is elmegy a férfi ember, ha bazira ne érdekli mi van a nővel - épp csak ürítünk, mintha pisilés volna.

Szerintem egyenesen mond meg, hogy vagy lesz szex naponta, vagy vége az egésznek!

2012. márc. 6. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!