Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha minden jó közel 7 éve, de az utóbbi időben ( 10 hónapja) 1-2 percnél tovább nem bírja, a szex amúgy is kevés mindig nekem kell kezdeményezni, sokszor visszautasít. Szerintetek mi lehet az oka?
Szervileg rendben van túlságosan is. Belefáradt volna? Akkor miért akart elvenni?
Én nem akarom otthagyni, hanem megoldást szeretnék, ő a legfontosabb ember az életemben!
Szerető ez a baj, hogy párszor megfordult a fejemben, hogy milyen lenne mással, persze utána szégyelltem is magam, de van úgy az ember, ha 3-4 hétig hozzá sem érnek és utána valaki elsimul melletted már attól begerjedsz..
Említettem a viagrát is de arra sincs szüksége.
Mondtam neki én is az étkezést, a dohányzást, de ezt értsétek meg szerinte ez így jó! ezért bosszantó a dolog. Főleg, hogy tudom mire képes.
Huh.. sajnállak nagyon. Én biztos vagyok benne, hogy nincs senkije! Kizárt. De akkor mi lehet?
Már nincs ötletem, de ezt képtelenségnek tartom. Te miből jöttél rá? vagy bevallotta?
Egyszerűen rád unt, már nem szerelmes beléd, csak kényelmes, hogy van egy nő mellette, így teljes az élete, de a szexet nem tekinti már a kapcsolatotok részének.
Szerezz egy házibarátot, tényleg sokat segítene neked, ha látnád, hogy mástól megkapod azt, amit a párod nem ad meg neked. Felnyílna a szemed, hogy nem csak ő van a világon.
A szerelemhez hozzátartozik a szexuális vágy is. Nem hiszem, hogy a párod szerelmes még beléd, csak megszokott, kedvel...
Rám unt? ennyi idő alatt? De akkor miért akart annyira elvenni? nem én erőltettem tudta jól, hogy nem akarok férjhez menni.. szerinte tök romantikus lenne, azért mentem bele. Hiába minden harmónikus körülöttünk minden ennyi volt?
Adjam fel csak így?
Meg akart nősülni, mert az hozzátartozik a teljes élethez, nem akarja, hogy másé legyél, hiába un, azért nem szeretné, hogy elhagyd.
Kényelmes, ha van egy felesége az embernek, a családja nem cseszegeti, hogy mikor nősül már meg, takarít, mos, vasal, főz.
Egy kapcsolatból előbb-utóbb kialszik a lángoló szerelem, a szexuális vágy, valakinél ez pár hónap, valakinél meg egy évtized után következik be. És ismerek olyan lángoló szerelmet, ami kicsit több, mint egy év után jutott el ide.
Nála ez 7 évre volt kalibrálva. Van, hogy a férfinél, máskor a nőnél áll be ez a szexmentes élet. A másik meg alkalmazkodik.
Sok tízezer pár él Magyarországon úgy, hogy nem szexelnek mér évek óta. El se hinnéd, hogy hányan.
Nem csak öregek. Megszokják egymást, a hibáikkal együtt, nem tudnak, nem akarnak már változtatni, belefásulnak a kapcsolatba. De tudják, hogy ha szétmennének sem lenne jobb. Már elszoktak a pasizástól, csajozástól.
Jó esetben lesz közös gyerek, ami mindkettőjüket leköti valamennyire, rá tudják fogni, hogy a gyerek kiveszi az energiájukat, ezért nincs már igény a szexre.
Ha nem veszekednek, nincsenek anyagi gondok, akkor beáll egy langyos állapot, amiben le lehet élni egy életet. Ha meg jönnek a problémák, akkor szóvá teszik a szex hiányát is és mindent egymás fejéhez vágnak, amit addig elfojtottak.
Szerintem próbálkozz még rendbe hozni a dolgot, de készülj egy B tervvel, hogy ha ez nem sikerül, akkor legyen hova lelépni. Már nem vagy tini, nemsokára 30 vagy, akkor már épkézláb férfit találni nem lesz könnyű.
Szerintem sosem késő újra kezdeni, pláne nem 30 évesen. Az meg, hogy más leéli szex nélkül az életét az az ő hülyeségük, attól én még nem így szeretném. Mivel egyszer élek azt próbálom tartalmasan és szeretném vele élni.
Én pedig így nem fogok szülni az is biztos elég baj, hogy sokan így tesznek.
Köszönöm a válaszodat, de ha te is így élsz ébredj! Mert mindig van más választás elég baj ha valakiket a megszokás és az anyagiak tartanak össze.
Én még egy két dolgot biztosan megpróbálok, mert nem fogom feladni, beletörődni a kialakult helyzetbe. Tudom, hogy szeret!
Én nem így élek, de láttam már ilyen párokat.
És ne vesd meg őket, mert ők is szeretik egymást, annyira, hogy képesek a szex hiányát is elfogadni, nem egymást hibáztatják, találnak más örömforrást az életben.
És 30 évesen már kicsit tényleg késő lesz, mert bár te készen állsz, a normális férfiakat lefoglalják hamarabb a nők.
Próbálj változtatni a szexuális életeteken.
Hamar elmegy: ennek lehet testi oka is, pl. egy prosztatagyulladás.
Mivel hamar elmegy, ez zavarja és hárít: nem akarja a szexet.
Ez is lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!