Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván már? Mit tehetenék?
Figyelt kérdés
A barátom egy ideje már szinte soha sem kezdeményezi a szexet, álatlában én mászom rá, és ilyenkor is gyakran hivatkozik fáradtságra, erre-arra, (és nehezen vagy be sem indul rám), vagy mikor elkezdem kb menekül, kitér előle, stb. Szinte rákényszerítem a dolgot. Folyamatosan próbálom vele megbeszélni, hogy mi a baj, és miért nem kíávn,stb de azt mondogatja bizonygatja, hogy semmi. Szerintetek mit tehetnék? köszi.2012. febr. 5. 00:19
1/11 anonim válasza:
stresszes?
sokat dolgozik?
vannak közös programok?
2/11 anonim válasza:
fogyj le és néha nap fodrászhoz,kozmetikushoz is elmehetsz.
3/11 A kérdező kommentje:
vannak, általában csak 7végén tudunk találkozni, mivel jelenleg 250kmre lakunk egymástól, de ezt a 2-3 napot együtt töltjük, jövünk-megyünk programokra, utazgatunk, néha meg csak kisemmozdulunk.
kicsit stresszes is, de ez korábban nem okozott ilyen jellegű problémát.
2012. febr. 5. 00:28
4/11 anonim válasza:
megbeszélni nem megy. Hát egy idöután én belefáradnék, és szakitanék vele, mert ha nem kiván már most akko mi lessz késöbb, és ha megbeszélni sem lehet, nehéz lehet neked. Lehet munkahelyi stressz stb. várj de ha nem változik akkor én szakitanék. Tudom, most jön a szex az nem számit ha szereted. Dehogyis nem éppen ez a jó benne, ha mind kettő jol müködik es mindketten akarjátok. ez az egyetlen mikor a saját szférábba be kerül és be engetsz valakit. 3
5/11 A kérdező kommentje:
jó alakom van,ápolt, igényes vagyok és csinos is (az én ízlésemnek megfelelően). nem hanyagolom el sem a belsőmet, sem a külsőmet.
2012. febr. 5. 00:32
7/11 A kérdező kommentje:
nehéz, de nem szeretnék, mert nagyon szeretem, és éppen azért akarom ezt megoldani, mert nyilván ez is számít, fontos. csak nem tudom, hogyan...
2012. febr. 5. 00:35
8/11 A kérdező kommentje:
nincs harmadik. (nagoyn maximum fejben, nála.)
2012. febr. 5. 00:37
9/11 anonim válasza:
Ezt honnan tudod, ha heti 2x találkoztok?
10/11 A kérdező kommentje:
onnan, hogy ismerem, bizom benne, és egyébként kábé minden 1,5ik lépését tudom, és napihárommillio órát telefonálunk :) :D
2012. febr. 5. 03:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!