Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván az idősebb barátom?
Kihűlőfélben van a kapcsolatotok, ennyi.
Elmúlt az újdonság, elmúlt a varázs.
ma 15:40
Most mellé nyúltál mert SOHA nem pénzelt!!! Mozi és kaja amit ő fizet még a fog. gátlómat is én veszem
Hát egy szex alapú kapcsolat nem is hiszem, hogy szólhat egy életre.
Nem az, mert nagyon fontos dolog, jó szex nélkül nem tudom elképzelni.
De ez nem tud egybetartani hosszú távon 2 embert, nekem a párom egyben a legjobb barátom is, a társam. Bármit megoszthatok Vele...
Szerintem nem normális, hogy bealudt, de az sem, hogy maga a viselkedése úgy tűnik mintha idegesítene Téged. Pedig azzal kell igazából együtt élni.
hát úgy látszik nem egy közösülőgép, henem egy ember és te pedig egy másik ember - és valami lelki együttlét, szeretet-féle hiányzik..
nekem az nem tetszik ebben, hogy a kérdésbe így írtad: "idősebb barátom" .. "miért nem kíván mikor sokkal fiatalabb vagyok" - ebben az van egy gép, ami elavult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!