Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy fiútól elvenném a barátnőjét és ő velem járna? (normális válaszokat lécci. Ha lehet nemet és kort is)
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 09:15
2/9 anonim válasza:
Az hogy gáz, nem gáz nem igazán érdekel senkit, sokan megteszik. Az én szememben inkább gerinctelen dolog. Bár ha egyszerűen szét lehet szedni őket, az a kapcsolat annyit is ért. Persze számításba kell venned, hogy akit el tudsz csábítani valaki mellől, azt mellőled is könnyedén elcsábíthatják.
19/L
3/9 anonim válasza:
Ha egy csajt könnyű elcsábítani a partnerétől, akkor azért legyen meg benned is a félelem, hogy tőled is könnyen elveszik majd...
4/9 anonim válasza:
Én egy sráctól a szülinapján "vettem" el a barátnőjét, 16 éve és azóta már 8 éve házasok vagyunk. Ha működik a kapcsolat úgy se tudod elszeretni, ha meg nem akkor meg nem mindegy.
5/9 anonim válasza:
A lányok nagytöbbsége egyedülálló, miért nem közülük válogatsz? Mi tesómmal voltunk úgy kicsikorunkban, hogy mindig az kellett ami a másiké:p
6/9 anonim válasza:
MI az hogy elvenni? Egy lány nem egy tárgy, amit fogsz és elveszel a másiktól. Max elhódítani tudod, de az is a lányon múlik, hogy engedi magát vagy sem.
7/9 anonim válasza:
hát ha ilyent csinálsz akkor hatalmas se**fej vagy már bocs...-.-'' meg a csaj is,mert ugye a vásár kettőn múlik.És ha a srác a haverod,az még nagyobb ge**ség...szóval ha a szeretik egymást ne piszkáld őket légyszíves.-.-''
8/9 anonim válasza:
Az annyit jelent, hogy: te jobb vagy a másik pasinál a párjánal, és ha otthagyja és téged választ akkor ergo feleannyira sem szerette a párját ahogyan azt ő beállította.
Ha a tied lett és elhódítottad akkor te vagy a jobb!
Ennyi!!!
A jelenlegi barátnőm akivel lassan 2 éve együtt vagyok , neki is volt párja akinek mondta h húúúú de szereti és még is 2 hónapig csaptam neki a szelet és küzdöttem érte, és elhagyta a pasiját értem!!!
28/F
9/9 Ájron válasza:
Ismerős a helyzet, de sztem becstelen lenne. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!