Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy, ha egy pasi megcsalja a barátnőjét, az kb. tök normális és megbocsájtható, de ha fordítva történik, akkor a pasi egy életre elítéli a nőt?
Mert a pasik azt hiszik hogy nekik mindent meg lehet bocsátani pedig nem így van.
Én soha nem bocsátanék meg ilyen dolgot.
A férfiakban - akárcsak az állatvilág hímnemű egyedeiben - jelen van a vadászösztön. Habár az ember az eszével tudná ezt kontrollálni, a legtöbb férfi mégis vágyai rabjául esik, és enged a csábításnak. Nekik valahogy így természetes. A nő feladata pedig elvileg a gondoskodás és az elfogadás... Ennyit erről. :)
Szerintem ha egy pasi megcsalja a nőjét, akkor nem érdemes neki több esélyt adni, mert ha egyszer megtörtént, akkor a jövőben is lesz rá példa. Nem akarok általánosítani, de az esetek túlnyomó többségében így szokott lenni. Én elhatároztam, hogy ha megtudom, hogy félrelépett a partnerem, akkor nem fogok nekimenni és a fejéhez vágni, hogy "nade hogy tehettél velem ilyet". Hanem úgy veszem, hogy nem tudtam megadni neki, amire szüksége volt, ezért ő továbblépett, úgyhogy hagyom is továbbmenni a saját útján - ami felém többet nem vezet...
Szerintem egyik nemnél sem szép dolog a megcsalás. De az én szemszögemből is ha egy lány teszi az csúnyább dolog, mert én úgy gondolom, hogy egy lánynak érzelmileg is fonos kell, hogy legyen az a valaki, akivel lefekszik, mert ő a befogadó fél, amihez én úgy gondolom, nagyfokú bizalom szűkségeltetik, hogy engedje a behatolást...de szerintem a fiúknak sem kell megbocsájtani a félrelépésért. Én pl egy csók miatt is kidobnám a párom!
Én fiú vagyok, de nálam ez megbocsájthatatlan! Mégpedig azért mert ha velem valami fontos dolog történk, akkor mindig eszembe jut a barátnőm és (legalábbis nálam) egy csók, vagy a szex eléggé fontos, jelentőségteljes dolog, és ezt elvárom a páromtól is, hogy így gondolkodjon. Ezek alapján, ha a barátnőm megcsókol egy másik fiút, vagy - ami még gennyesebb - le is fekszik vele, az azt jelenti, hogy ezalatt nem jutottam eszébe, nem merült fel benne, hogy "hoppá nekem van barátom, akit szeretek", akkor ő NEM SZERET és én nem akarok olyasvalakivel járni, aki nem szeret! Olyannal mégkevésbé, aki így meg is aláz!
Kár, hogy nem mindenki gondolkozik így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!