Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok egy olyan fiúhoz, aki általában kedves, visszahúzódó, csendes, önbizalomhiányos, de az ágyban nagyon szenvedélyes, szeretetéhes és mondhatni eléggé szexmániás, ez nagyon nagy probléma?
ma 05:54
jaja
Hm! Az miért is akkora baj, ha egy fickó önbizalomhiányos? Azon maga a lány tud legjobban segíteni. És a férfiak is vágynak arra, hogy szeressék őket. Mint ahogy a nő is vágyik rá, hogy szeressen valakit. Szóval nagy közhelyeket tudtok írni. Amúgy lányok, az vesse rá az első követ, aki teljesen magabiztos. Hülye az a lány, akinek azért nem kell a srác, mert kicsi az önbizalma, főleg ha maguk a lányok tették olyanná. Láttam már srácokat, akiket mintha kicseréltek volna, mikor barátnőjük lett, úgy megjött az önbizalmuk.
Az, hogy szexmániás, miért baj? Hány lány is az.
Szerintem imádnám. :D
20/N
Az, hogy csendes, visszahúzódó, nem zavarna. A szexmániásság kifejezetten jó pont.
Az önbizalomhiány lehet, hogy egy kicsit zavarna. Megfigyeltem, hogy taszítanak néha az ilyen emberek. De ez az önbizalomhiány mértékétől függ. Ha enyhe fokú, az belefér. De ha pl. állandóan ostorozza magát valaki, hogy így egy nagy nulla, meg úgy, az borzasztóan taszítana.
Szóval nem mindegy.
mar volt ien baratom es egesz nap csak szeretgettem es olelgetem volna, annyira edes volt hogy milyen ki felenk *.* de ha csk kettesbe voltunk egy ido utan megjott az onbizalma es nagyon tudta mit hogy hova ;D
Ja igen bocsi nem lqny voltam
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!