Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSAJOK! Elárulnátok, h miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK! Elárulnátok, h miért nem vagytok képesek válaszolni a fiúk üzeneteire?

Figyelt kérdés

Bocs az általánosításért,akinek nem inge ne vegye magára,

DE egyszerűen nem értem,nem fér a fejembe,miért jó ez,a csajoknak,h nem képesek egy rohadt üzenetre válaszolni,most attól függetlenül,h bejön e a pasi,vagy sem.

Mert ha nem jön be,akkor azért nem válaszoltok,mert nem meritek őszintén megmondani,h nem jön be!

Ha meg bejön,akkor meg azért nem válaszoltok,mert nem akartok túl könnyen kaphatónak látszani...-.-

Most én ilyenkor csak azt nem értem,h ezek után mit vártok??? Miért vagytok meglepődve? Ha mondjuk egy pasi,akinek korábban bejöttetek le se szar,mert azt hiszi,h te is leszarod....vagy valaki akit így akartatok lerázni,h nem válaszoltatok,továbbra is keres titeket,mert azt hiszi,csak kelletitek magatokat,és teper tovább...

Hát szóval kíváncsi lennék mi ennek az oka,h nem válaszoltok semmit? Mit akartok ezzel elérni?

Mert ilyen esetben mi férfiak,honnan a jó büdös kóchengeres p*csából fogjuk tudni,h tulajdonképpen mit is akartok tőlünk?

2012. febr. 5. 20:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg vannak olyanok is,akik azzal szórakoznak,hogy nem válaszolnak,aztán élőben meg mindig odajönnek hozzám,mert látják,hogy bosszús vagyok,és le se szarom őket. Ez a nevetséges,hogy én ha foglalkozom vele,akkor rám se szarik,erre én is elkezdem leszarni,erre meg rögtön elkezd foglalkozni velem,és kezdődik minden előröl,elég nevetséges ugye!
2012. febr. 5. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Neten hülyeség ismerkedni. Ez az igazság. 100 évvel ezelőtt nem volt net és mégis voltak párkapcsolatok... Neten mindenki szuperheronak érzi magát (férfi és nő egyaránt), szal még nagyképübbek és elutasitobbak mint az utcán. Ha jót akarsz magadnak ne foglalkozz ilyen netes sunákkal. Az SMS az más dolog, ha már megvan a csaj száma és ismeritek is egymást, azzal nincs gond.
2012. febr. 5. 20:24
 13/16 Coney válasza:

Hát igazságtalan és kegyetlen a világ. Tényleg nem kell az ilyenekkel foglalkozni.. a lányok sokszor gonoszak ( a fiúk is), élvezik a helyzetet, ennyi.

De csatlakozom az előttem szólóhoz, én is válasznék.. ha írnának..:DD

2012. febr. 5. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

háát én mindenkinek válaszolok :D csak aztán az a baj ezzel,h akivel nem akarok semmi komolyat,az azt fogja hinni h érdeklem,csak mert kedves vagyok vele :/

de én ígyis mindenkinek válaszolok,bármi is legyen az ;)

2012. febr. 5. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a lányok jó része kiskirálylánynak hiszi magát. Még a molett lányok is. Aminek van is alapja, mert sok molett lányt látok jóképű, izmos pasikkal. Sajnos a lányok sok mindent megtehetnek és kiismerhetetlenek.
2012. febr. 5. 20:55
 16/16 Coney válasza:
Mondjuk ez is szép dolog, hogy külön kiemeled a molett lányokat. Az nagyobb bűn, ha valaki királylányként viselkedik, de ráadásul molett is?
2012. febr. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!