Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK! Elárulnátok, h miért nem vagytok képesek válaszolni a fiúk üzeneteire?
Bocs az általánosításért,akinek nem inge ne vegye magára,
DE egyszerűen nem értem,nem fér a fejembe,miért jó ez,a csajoknak,h nem képesek egy rohadt üzenetre válaszolni,most attól függetlenül,h bejön e a pasi,vagy sem.
Mert ha nem jön be,akkor azért nem válaszoltok,mert nem meritek őszintén megmondani,h nem jön be!
Ha meg bejön,akkor meg azért nem válaszoltok,mert nem akartok túl könnyen kaphatónak látszani...-.-
Most én ilyenkor csak azt nem értem,h ezek után mit vártok??? Miért vagytok meglepődve? Ha mondjuk egy pasi,akinek korábban bejöttetek le se szar,mert azt hiszi,h te is leszarod....vagy valaki akit így akartatok lerázni,h nem válaszoltatok,továbbra is keres titeket,mert azt hiszi,csak kelletitek magatokat,és teper tovább...
Hát szóval kíváncsi lennék mi ennek az oka,h nem válaszoltok semmit? Mit akartok ezzel elérni?
Mert ilyen esetben mi férfiak,honnan a jó büdös kóchengeres p*csából fogjuk tudni,h tulajdonképpen mit is akartok tőlünk?
Hát igazságtalan és kegyetlen a világ. Tényleg nem kell az ilyenekkel foglalkozni.. a lányok sokszor gonoszak ( a fiúk is), élvezik a helyzetet, ennyi.
De csatlakozom az előttem szólóhoz, én is válasznék.. ha írnának..:DD
háát én mindenkinek válaszolok :D csak aztán az a baj ezzel,h akivel nem akarok semmi komolyat,az azt fogja hinni h érdeklem,csak mert kedves vagyok vele :/
de én ígyis mindenkinek válaszolok,bármi is legyen az ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!