Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés

2-hónapja szakítottunk a nagy szerelmemmel, ő már 1-héttel később összejött mással...Pedig állítása szerint "örökre" szeretni fog, és csak én vagyok neki fontos.

Egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni, próbálkoznak nálam is fiúk de nem megy... egyszerűen nem érzem, hogy készen lennék egy kapcsolatra pedig sokan azt tanácsolták, hogy próbáljam meg valakivel hátha segít felejteni.

Próbáljam meg visszaszerezni? Vagy hogyan léphetnék túl rajta, 3-évig jártunk annyi emlék fűz hozzá :(

L/20

2012. febr. 5. 17:33
 1/10 Macs1209 ***** válasza:
Hazudott. Ennyire egyszerű.
2012. febr. 5. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
gondolkodás nélkül bele kell vágni a következőbe, hidd el, akkor fáj a legkevésbé
2012. febr. 5. 17:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Annyira nehéz elfogadni, 3-évet 1-hét alatt el lehet felejteni?
2012. febr. 5. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Van akinek 1 évet is ugyanolyan nehéz elfelejteni.

Ezt a dumát szöveget meg akárki akármelyik pasi beadja neked, hogy örökké szeretni foglak csak téged, te vagy a mindenem a kincsem a drágaságom mindent megtennék feláldoznék érted, a világ végére is elmennék utánad...... :)

Van aki 5 éves házasság után áll talpra és keres mást!

Nyitottnak kell lenni, lezárni h volt de már nincs, és h "az akkor volt" most meg ez van.

Jó tény nem egyszerű dolog, de adj esélyt másoknak és magadnak is. Ergo ne hisztizz mert elfenekellek!!!

comprende??

2012. febr. 5. 17:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Ez nagyon aranyos volt, köszönöm :)

Persze túl kell lépnem, csak nem egyszerű...

Félre ne értsd, abszolut nem hisztinek szántam ezt a bejegyzést, csak bánt a dolog, hogy 1-hét után így tovább lépett...

De ilyen az élet, túl naív vagyok:(

2012. febr. 5. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Így jártam én is,csak velem barátnőm játszotta el.
2012. febr. 5. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:

3. vok.

menni fog az! hidd el legközelebb nem leszel már ennyire naiv!

Meg az is gond szerintem, h első komoly kapcsolatod volt, és mindent nagyon hamar kimutattál megmutattál magadból!

Ezt vedd tanulópénznek.

Még ha dúrván fogalmaztam akkor is!

20 éves vagy drága!!!! Előtted az élet, és ha nem egy kiszel tünde vagy akkor sok pasit megkaphatsz, és válogathatsz is. Csak okosan.

Vedd úgy, hogy egy korszak lezárult, és egy újta kezdesz.

Nyiss egy új fejezetet! Olyan címmel, h "nem leszek naiv, hiszékeny és találkok pasit akivel boldog leszek"

2012. febr. 5. 17:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Micsoda energiabombák vagytok :)

Irigyellek, hogy ilyen remek gondolkodásotok van...

Annyira szeretnék túllépni ezen az egészen.

Nem, nem vagyok Kiszel Tünde feelingű :DD

Igyekszem kihasználni a lehetőségeket, és nem magamat okolni azért mert szakítottunk, csak tény hogy mindketten hibásak voltunk -.-

Igazad van, mindent megmutattam neki, túlságosan is szerettem és elhalmoztam a szerelmemmel, legközelebb okosabb leszek!

2012. febr. 5. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
helyes! Akkor hajrá! :)
2012. febr. 5. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

na akkor ismét én....

csak azért ilyen mert ilyennek kell lennie a mai világban. És mert nem 1 kapcsolaton vagyok túl.

ha még kérdésed adódna akkor írj

2012. febr. 5. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!