Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim legjobb barátja megcsókolt! Ezt hogyan mondjam el a barátomnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 éves vagyok. Van egy hatalmas problémám! 2 napja, a suliból mentem haza és kapuban a barátom legjobb barátja várt, integetve. Odamentem hozzá, köszöntem meg minden. Mondta, hogy volna-e kedvem elmenni kapucsínózni, mondtam, hogy ja, persze [mert mi is jóban vagyunk] és el is mentünk. A kávézóban, tök jól eldumálgattnk, meg sztorizgattuk és a végén megkérdezte, hogy hogy vagyok a barátommal mostanában. És akk mondtam neki, hogy a lehető legjobban és imádom. Erre tök furcsa képet vágott, de nem törődtem vele. Hazakísért és mondta, hogy majd egyik nap összefutunk, mondtam: hogy igen. A kapuban megfogott és visszahúzta a karomat és magához fordított. Tökre nem értettem, hogy mi a baja, erre megcsókolt és átölelt. Annyira meglepődtem és megilyedtem, hogy eltóltam és felpofoztam... Kajak, nagyon bánom hogy megtörtént, de ez nem az én hibám volt, mégcsak nem is csókoltam vissza. A barátommal, már 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeret engem és én is Őt. De, nem merem elmondani, mert tudom, hogy nem engem okolna, hanem menne és besem fejezhetném a mondandómat és szétverné a barátját... Félek, hogy komolyan bántalmazná és evégett bajba kerülne, mert nagyonn agresszívan viselkedik gyakran a barátaival [főként a fiúkkal] és nem tudom mit tegyek. Azóta beszéltem azzal, aki megcsókolt és sajnálja, de Ő is beakarná vallani, csak nem merjük... Hogy csináljam? Hogy mondjam el, hogy ne akarja gyakorlatilag megölni a fiút?
2012. febr. 5. 01:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
igen, a verés várható, de én attól tartok, hogy [mivel elvagyok jegyezve, de nem gyűrűvel, hanem pláne családi fogadalom is van benne] akár a kardjával is nekimenne [díszkard, de ugyanúgy lehet vele ölni... o.O] mert hihetetlenül lobbanékony.... ma már gondolkodtam, amikor beszélgettünk, hogy el-e mondjam, de ja... antival együtt kéne. az a baj, hogy most ezzel [bárhogy is legyen, ha végül elmondjuk] vége lesz a barátságomnak vele, mert tudom, hogy többet érez irántam, akkor már a pasimnak is vége a legjobb barátságának és mindez miattam mert egy lány vagyok... :"C
2012. febr. 6. 15:33
 22/28 Ricsi14 ***** válasza:

De !! a 14 Az teljesen véletlen szám!! Mert az nem az éveim számát jelzi! Annál jóval idősebb, és tapasztaltabb vagyok !

És ujjra mondom, hogy az ellenkezője lesz a nagy baromság, ahogy te tituláltál !! Mert lesz egy felesleges verekedés, aminek nem tudni mi lesz a kimenetele !

2012. febr. 6. 18:48
 23/28 A kérdező kommentje:
de... igy meg tönkre teszem a lelkiéletemet és ráadásul azért... [már bocsi, de ezt gondolom] egy szinten az antit is magához kéne tériteni, h mi a f.szt képzel, h lesmárol... -.-" csak igen, attól félek h nem egy verést kap, hanem nagyobb baj is lehet... o.O
2012. febr. 7. 16:36
 24/28 karyy károly ***** válasza:
Nem történt semmi... a pasitól egy gyenge próbálkozás , amit te sikeresen elhárítottál ...ezzel lezárult a dolog !!! Innentől már csak te csinálod a problémákat !! jól cselekedtél !! Kár tovább spanolni a dolgot !!! Csak mindenkinek csinálsz kellemetlen perceket ....felejtsd el !!!
2012. febr. 9. 11:20
 25/28 A kérdező kommentje:
már mindegy, elmondtuk az antival. egészen, ömm, szóval túlélhető volt és engem sem utál perpill [annyira], végülis csak kicsit verte el az antit is... jobb volt elmondani, nem akarok titkokat és feszültséget :((( <:')
2012. febr. 10. 21:01
 26/28 Ricsi14 ***** válasza:

Úgy látszik te mazohista vagy , és élvezed a verést !!!

Ha neked ez kellett, hát megkaptad!!!

Különben meg igaza van az előttem szólónak, csak te fújod fel így a dolgot!! Még csak annyi, hogy azért gondolkozz el azon is,hogy lehet, hogy viselkedéseddel te bátorítottad fel azt a fiút arra, hogy próbálkozzon, és megcsókoljon !!!

2012. febr. 11. 08:55
 27/28 A kérdező kommentje:
olyan voltam akk is, mint bármikorbárkivel. ha megakart csókolni ugy is megtette volna, ezt megmondta nekem. am semmi gond, már egész jól van, a nikolával is már minden oké.
2012. febr. 11. 19:26
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a pofonnal helyére tetted a dolgot, nincs teendő, nem kell senkinek tudni róla. Igaz, mi is tudjuk már! :-)
2018. ápr. 9. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!