Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim legjobb barátja megcsókolt! Ezt hogyan mondjam el a barátomnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 éves vagyok. Van egy hatalmas problémám! 2 napja, a suliból mentem haza és kapuban a barátom legjobb barátja várt, integetve. Odamentem hozzá, köszöntem meg minden. Mondta, hogy volna-e kedvem elmenni kapucsínózni, mondtam, hogy ja, persze [mert mi is jóban vagyunk] és el is mentünk. A kávézóban, tök jól eldumálgattnk, meg sztorizgattuk és a végén megkérdezte, hogy hogy vagyok a barátommal mostanában. És akk mondtam neki, hogy a lehető legjobban és imádom. Erre tök furcsa képet vágott, de nem törődtem vele. Hazakísért és mondta, hogy majd egyik nap összefutunk, mondtam: hogy igen. A kapuban megfogott és visszahúzta a karomat és magához fordított. Tökre nem értettem, hogy mi a baja, erre megcsókolt és átölelt. Annyira meglepődtem és megilyedtem, hogy eltóltam és felpofoztam... Kajak, nagyon bánom hogy megtörtént, de ez nem az én hibám volt, mégcsak nem is csókoltam vissza. A barátommal, már 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeret engem és én is Őt. De, nem merem elmondani, mert tudom, hogy nem engem okolna, hanem menne és besem fejezhetném a mondandómat és szétverné a barátját... Félek, hogy komolyan bántalmazná és evégett bajba kerülne, mert nagyonn agresszívan viselkedik gyakran a barátaival [főként a fiúkkal] és nem tudom mit tegyek. Azóta beszéltem azzal, aki megcsókolt és sajnálja, de Ő is beakarná vallani, csak nem merjük... Hogy csináljam? Hogy mondjam el, hogy ne akarja gyakorlatilag megölni a fiút?
2012. febr. 5. 01:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem... Én megtudom, előttem sohasem tenne ilyet, legfejlebb elküldené a p.csába, de ha védem, akkor még inkább gyűlölné és igen, én sem a vállomástól tartok, hanem attól amikor nem tudok majd elé állni, hogy leállítsam, mert vagy nem leszek ott, vagy túl késő van már...
2012. febr. 5. 02:02
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyakorlatias akarok lenni, itt igazából az a kérdés, hogy egy hulla lesz, vagy kettő.
2012. febr. 5. 02:32
 13/28 A kérdező kommentje:
Tuti h csak egy, engem soha sme bántana, tudom, mert a discos verekedésekben is én állok elé és visszafogom, hátratolom a mellkasát és akkor már csak ordibál és akk a többiek iss állt befejezik már... Ha meg arra gondolsz, hogy a barátja is agyonverné, akkor az kizárt, mert az Antit még én is letudnám verni, ezért félek, hogy pont a leggyengébbet bántja...
2012. febr. 5. 02:36
 14/28 anonim ***** válasza:
Én konkrétan arra gondoltam, hogy csak a gyereket, vagy téged is számon fog a kérni... mert szerintem a srác ,,kellemes" napoknak néz elébe. Ne feledd, a pasid állítólagos legjobb barátja csókolt meg, szal neki ez még nagyobb ,,arconköpés"...
2012. febr. 5. 02:38
 15/28 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ebből jól sehogy nem lehet kijönni... Ha vissza tudod fogni akkor ketten mondjátok el... Talán az a legjobb, de ha nekem ilyet tenne a legjobb haverom én is addig ütném míg mozog... Sőt szerintem nincs olyan férfi aki ilyenkor nem ezt tenné.....
2012. febr. 5. 04:19
 16/28 anonim ***** válasza:
a barátod barátja is tudta hogy mire számíthat. Ha nem mondod el és kiderül máshonnan , Te leszel a r.i.b.a.n.c!
2012. febr. 5. 10:31
 17/28 Ricsi14 ***** válasza:
7%

Szerintem meg nem kell elmondani, ne mondjátok el !!

Nem akarlak bántani, de a hibát te követted el azzal, hogy elmentél vele a kávézóba !! Egy nőnek, lánynak mindég jobban oda kell figyelnie, hogy mit csinál !! Mer ezzel, hogy elfogadtad a meghívását , egyben fel is bátorítottad öt.

Miért is hívna meg egy fiú egy lányt kávézni, ha nem azért, hogy finoman de befűzze, még akkor is,ha az a barátja nője !! Sok fiúnál, és lánynál is megszűnik a barátság, hogyha nagyon tetszik neki a másik kedvese !!

Hidd el nekem! Rám is rám próbálkozott az egyik barátom nője !!! Különben meg férfi és nő között nincs barátság, csak akkor ha egyik sem tetszik, vagy csak az egyiknek tetszik a másik, de az direkt nem vesz róla tudomást. A fiuk sok apró gesztus is hajlamosak félre érteni, ÉS BÁTORÍTÓNAK VENNI ha az a lány nagyon tetszik neki ! Nálatok pont ez játszódott le !! Még egyszer mondom, ne mondjátok el mert akkor lesz a nagyobb baj !!!

2012. febr. 5. 11:40
 18/28 A kérdező kommentje:
Értem. Am Ricsi14: Én szinte mindennap elmegyek minden fiú haverommal így kávézóba, vele is vagy 20x voltam már így ketten is, szal ezért nem értettem, amit tett... Beszéltem vele ma is, és már Ő is hajlik a "ne mondjuk el" dolog felé... De én nem tudom... elakarom, mert így szemétnek érzem magam és ha 10 év múlva derül ki, akkor is meglesz a visszhangja, talán még rosszabb is lesz, mert gyáva voltam elmondani. Nem akarok hazugságban élni. :'( Ma is azzal keltett fel, hogy; "Jó reggelt kicsim. Jól aludtál?" Utána mondtam, hogy; "Igen, Te hogy?" és nem válaszolt csak megcsókolt és mondta, hogy szeretlek. Hát majdnem elsírtam magam... :'c
2012. febr. 5. 17:35
 19/28 anonim ***** válasza:
Amit Ricsi14 ír az egy oltári nagy baromság...Gondolom a 14 nem véletlen... Ha nem mondod el és később kiderül akkor nem lesz olyan, hogy ki a hibás ki nem Téged is ki fog dobni... Mert, ha nem akartad miért nem mondtad el neki és ez onnantól megcsalás véleményem szerint.Ne akard szerintem a kapcsolatotokat kockáztatni egy olyan pasi miatt aki nem is érdekel... Biztos vagyok benne, hogy nehéz elmondani, de ez a legkifizetődőbb hosszútávon.
2012. febr. 6. 00:47
 20/28 anonim ***** válasza:
Ahol én élek ott egy ilyen után a gyerek jobb ha költözik családostul. Szerencsére már nem ennyire durva a helyzet, de tíz évvel ezelőtt kapásból lőtték volna fejbe... Nekem egyik ismerősömnek az állkapcsát törték el hasonló okok miatt. Szóval az utca törvényei szerint annak a srácnak befellegzett... én a helyébe hálás lennék, ha egy kiadós veréssel megúsznám a dolgot...
2012. febr. 6. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!