Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítelendő, két barátom van egyszerre, de nem tudom hogy szakítsak?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt Xel, közben újra kezdtem beszélgetni Yal.(nem exem) Gyakorlatilag most két barátom van, de mikor akartam szakítani Xel, akkor azt mondta, hogy kezdett megszeretni, és ne legyen vége, próbáljuk meg jobbá tenni. Tudom, hogy nagyon szemétség a részemről, egyáltalán nem vagyok ilyen ember, ezért is vagyok most annyira tanácstalan, de megsajnáltam. Nem húzhatom míg a világ..valamit tennem kell, csak most X elutazott egy hétre, és mikor hazajön pont valentin nap lesz..na az mégnagyobb szemétség lenne, ha akkor szakítanék, de már nem bírom tovább. Telefonon pedig..az ilyen dolgok, szerintem nem telefontémák.
Előre is köszönöm.
2012. febr. 4. 22:27
11/13 anonim válasza:
Ha azt akarod,hogy nyugodt maradjon a lelkiismereted,akkor elmondod az igazat mindkettőnek,lehet egyiknek sem fogsz kelleni utána,de el kell fogadnod a döntésüket.Csak igy tisztázhatod magad,nincs más út!
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 15:41-es válaszoló. Úgy gondolod, hogy jól megmondtad nekem? Nincs szükségem oltásra, csak tanácstalan voltam. De igazad van, ha úgy kell alakuljon mind a kettő otthagy. És akkor? Attól én még tudok boldog lenni. Remélem neked kitűnő az életed, biztos nem követtél el hibákat, nem voltál fiatal, nem élvezted az életet! Gratulálok.
2012. febr. 12. 21:10
13/13 anonim válasza:
de élveztem az életet és most is élvezem.DE SOHA NEM B.ASZTAM ÁT SENKINEK A FEJÉT ÉS SOHA NEM CSALTAM MEG SENKIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!