Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy két embert szeretsz egyszerre?
A plátóival régen beszéltünk,már nem.Nem volt semmi köztünk.Tetszettünk egymásnak,de ennyiben maradt.
Akivel együtt vagyok,őt szeretem,de már magam se tudom,hogy mit is érzek iránta.Tehát,hogy csak ragaszkodom hozzá,és szeretem mint egy nagyon-nagyon közeli barátot,vagy csak kissé ellaposodott a kapcsolatunk azért érzem így..Kicsit összezavarodtam.
Hasonló helyzetben voltam.
Az lett a vége hogy szakítottam a párommal, miután rájöttem, és bevallottam magamnak, hogy nem szeretem igazán. Azért ez beletelt egy kis időbe, nagyon sokat gondolkoztam rajta, és vártam a csodára, hátha majd történik valami.. de persze nem történt.
Elmondtam neki hogy mi a helyzet, hogy szeretem, de nem úgy ahogy ő engem, elmondtam hogy nem vagyok szerelmes - Nem tudom te az vagy-e? -
Rájöttem ha valakit az ember tényleg szeret, akkor a plátói szerelem elmúlik, ebben már biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!