Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy szeressen?

Figyelt kérdés

Van ez a lány. én F 16 ő L 16

Egy osztályba járunk.

Minden jól alakult, barátok voltunk stb.

Mikor egyszer csak beleszerettem.

Próbáltam elfelejteni de nem sikerült.

Most már lehetetlen is elfelejtenem.

Kedveskedtem neki, meg minden jó alakult minden.

Csak aztán valamin megsértődött és mindenkinek elmondta,

az érzéseimet.

Elég ciki volt.

De aztán belenyugodott mindenki.

Én tovább szeretem, de ő az idő folyamán eltávolodott

úgy viselkedik velem mintha egy idegen lennék.

Szinte levegő vagyok amin csak átlép.

Nem beszél hozzám, nem köszön nekem, pedig ott vagyok mögötte.

Számomra nagyon rosszul esik, mert ővele képzelem el a jövőt, sőt a házasságot, és még érte az életemet is adnám.

Mit tegyek?

2012. febr. 4. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
keress egy normális lányt és őt feletjsd el. Ha megalázott nemérdemli meg hogy szeresd
2012. febr. 4. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
á..idővel el múlik ez az imádat ,az életedet meg nem érdemli meg ha levegőnek néz,majd találsz egy rendes lányt akinek a férje lehetsz ,ebben biztos vagyok
2012. febr. 4. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Most elmondom neki, hogy húzhat a fenébe, nem érdemli meg, hogy én védjem, segítsek neki, meg magasztaljam!

Most keresek mást, NORMÁLIST!

2012. febr. 4. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
ne mondj semmit neki mert lefog szarni és kifog röhögni inkább csak ne foglalkozz vele
2012. febr. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!