Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak h a bnőm örökre szeressen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 14:12
2/10 anonim válasza:
ne légy bunkó, és ne légy a rabja se, néha egyik, néha másik, vagy válaszd az aranyközéputat:) ez beválik!
3/10 anonim válasza:
ha fejed tetejére állsz, akkor se fog örökre szeretni, ha meg erőlteted, akkor végképp
4/10 A kérdező kommentje:
utolsó te mit akarsz??!! menj innen ha csak okoskodsz!
2012. jan. 22. 14:20
6/10 anonim válasza:
Bár ugyanannyi a pontszámunk, én mégsem az vagyok akit elhajtottál.
Ennek ellenére, többé kevésbé egyet értek vele. Sajnos az örök szerelem, már csak nagyon nehezen megtalálható. A korábbi válaszolók nem írtak rosszat, sőt!
De akkor is készülj fel arra, hogy ez nem fog (vagy legalábbis nem valószínű, hogy fog) örökké tartani.
Sokáig, oké, de örökké!?
8/10 anonim válasza:
Kényeztesd mindennap el valamivel, legalább is szerintem ennyi. :)
9/10 anonim válasza:
Ez aranyos:) A lényeg h ne legyetek folyton együtt,néha legyetek kicsit külön. Nem kell minden nap találkozni.Csináljatok többféle programot,ne üljetek sokat a lakásba,bár néha az is kell. Ne veszekedjetek hülyeségeken. De sajnos ez nem így működik hogy ha jó az ember akkor örökké együtt maradnak.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen így szoktunk ahogy mondtad szal akkor nagyon jól csináljuk a dolgokat :D
2012. jan. 22. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!