Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adna egy esélyt?
Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom olyan indokkal hogy szabadságra van szüksége és hogy a saját útját akarja járni... Én a végén eléggé könyörögtem neki de azt mondta hogy már nem bírja. Velem nem volt baja. Csak mondta hogy már nem szerelmes, de szeret csak neki jobb nélkülem. Megbeszéltuk hogy nyáron újra találkozunk. De én a tavaszi szünetben felhívom hogy átugrok a holmimért. Addig egyáltalán nem keresem. És ha elmegyek a cuccaimért akkor megkérdezem hogy nem találkozna-e velem még a szünetben. Vagy mit csináljak? Szerintetek vissza kaphatom még? Már 1 hónapja várok.2012. febr. 4. 12:57
11/11 anonim válasza:
legyen egy kis női büszkeseged! ha atmesz a holmiaidert is,neszolj semmit. ő a pasi. ha dobott es vissza szeretne szerezni,majd lép. de igy csak folytogato erzese lesz. mintha magadhoz bilincselned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!