Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom eldönteni mit érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom eldönteni mit érzek?

Figyelt kérdés

Már 4 éve vagyunk együtt a párommal és 2 éve együtt is élünk. Az a problémám hogy egy pár hónapja mintha valami elszakadt volna bennem, nem vagyok biztos az érzéseimben.

Azt érzem hogy szeretem, csak valahogy megváltoztak bennem a dolgok. Elveszíteni nem szeretném. Mit tegyek?

2012. febr. 3. 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz vele lenni és nincsenek veszekedések, akkor nincs gond. Ez a lélekbúvárkodás nem mindig hasznos....
2012. febr. 3. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:

De igen, szerintem hasznos. Lehet élni társas magányban is, és az még rosszabb, mintha az ember szingli.

Attól még nem jó egy kapcsolat, hogy nincsenek veszekedések. És inkább most derüljön ki, hogy nem ő az igazi, mint pár évvel később, esetleg gyerekekkel.

Szerintem sokat kellene beszéltetnetek arról, hogy kinek mi hiányzik, hogy érzi magát, mire vágyik, mit próbálna ki, mit szeretne elérni, mik a céljaitok. Ki fog derülni, hogy közösek-e ezek a célok. Ha igen, az jó. Ha nem, akkor sajnos nincs mit tenni.

2012. febr. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!