Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom eldönteni, hogy mit érzek? :/ Kamaszkorral együtt jár ez vagy mi? = (
A barátommal már jó ideje együtt vagyok.Tudom,hogy korai fiúzni.
Viszont nem tudom eldönteni,hogy mit érzek iránta.
Szokott hiányozni,várom,hogy mikor lehetek vele,szeretek vele lenni,hozzábújni de még is...nem érzem,hogy...hogy is mondjam...dobban a szívem.Nem tudom rendesen megfogalmazni,de szerintem tudjátok,hogy hogyan értem. :/
Olyan zavaró,hogy nem tudom eldönteni,hogy szerelemből szeretem e. :SS
Már szakítani akartam vele az elején,hogy azért csak ne verjem át de képtelen voltam.Iszonyatosan hiányozna és már a gondolattól könnybe lábad a szemem. :(
Néha érzem azt az érzést mikor vele vagyok,hogy pillangók vannak a gyomromban meg ilyenek...
Ez a kamaszkorral együtt jár?Meg kell békélnem vele?
Segítsetek! :(
13/L
A kamaszkorral együtt jár. Most max gyerekszerelmes vagy :)
Hidd el ha egyszer tényleg szerelmes leszel, nem fogsz ezen agyalni 20, menyasszony
Mert érzem azt az erős kötődést.
Olyan idegesítő,hogy nem tudom eldönteni mit érzek mit gondolok.De ez nem csak vele van így. :/
Kérd a segitségét hasznos:
Én is igy vagyok vele,pedig én már idősebb vagyok kicsit.
Iszonyúan szeretem,de valami hiányzik.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!