Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom eldönteni mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom eldönteni mit érzek?

Figyelt kérdés
Elég pesszimista csaj vagyok, és mindig mindenben a rosszat látom. Emiatt vannak gondjaim, és az érzéseim is összezavarodtak.. azt gondolom h a barátom nem szeret, ami persze nem így van.. és most összezavarodtam...
2009. okt. 4. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam?
2009. okt. 4. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert hülye vagy! Lehet, hogy gyógyítható:)
2009. okt. 4. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Bizonytalan vagy, vagy mégsem!!!
2009. okt. 4. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még fiatal vagy, és ezért zavarodsz össze, és képzelsz ilyeneket. Nemártana egy kis önbizalmat is szerezned, de ami fontos 24 éves korodra majd elmúlik, teljesen megérsz érzelmileg is.(tapasztalat)27L
2009. okt. 4. 14:56
 5/5 A kérdező kommentje:
öhm.. nem 14éves hülyegyerek vagyok... hanem 17... köxönöm a negatív kommenteket
2009. okt. 4. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!