Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tizenéves (16-17-18) korba mettől számít egy kapcsolat komolynak?
Egyrészt a gondolkodástól függ..lehetnek együtt 3 éve,ha mondjuk csalják egymást,vagy ha csak vannak egymás mellett érzelmek nélkül.
Ha komolyabbnak induló,akkor alapjáraton félév-egy év után.
1-nek igaza van.. ismerek olyat hogy 3 év... de már 3x 4x csalták egymást össze vissza. ez igy nem lesz túl jó de az ö dolguk mert én pont leszarom :D
amúgy én ennyi vagyok korilaaag, és még köszönöm nem kérek komoly kapcsolatot, meg még nem is jön semmi. úgy vagyok vele hogy ráérek, emellett nem jövök össze fűvel-fával.
Én.
Más meg azt csinál amit akar cső :D
én 16 voltam mikor megismertem a párom, a 17. szülinapi "ajándékom volt" akkor jöttünk össze :) Ebbe a hónapba leszünk 4,5 évesek, és se megcsalás se semmi. Minden nap találkozunk és jól megvagyunk :)
L21
Utolsó:
Grat, sokáig legyetek együtt :)
Amúgy szerintem a 10 hónap mondható komoly kapcsolatnak, persze ha tényleg semelyik fél sem lép félre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!