Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénzügyek miatt megromlott...

Pénzügyek miatt megromlott testvéri kapcsolat lehet még jó?

Figyelt kérdés
A testvéremmel lassan 4 éve nem beszélünk. Becsapott engem 5 millió ft-al. Ezt többen is mondták, hogy így volt, de ő tagadja. Mérges is vagyok rá, csalódtam is benne, de közben meg mégis úgy legbelül hiányzik. Ma írt egy sms-t hogy mi újság velem, hogy vagyok. 4 év alatt most jutottam eszébe. Bennem van egy büszkeség és nem is tudok megbízni benne, de mégis sokat gondolok rá....Ez a bizalom helyre állhat még?
2012. jan. 30. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Ő már megtette az első lépést...
2012. jan. 30. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Hát én biztos nem békülnék ki vele csak úgy simán főleg hogy 5 milliót lenyúlt.

Majd ha megalázkodik rendesen.Szánalom....

2012. jan. 30. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Tedd fel a kerdest masik iranybol: 4 ev alatt te hany sms-t irtal neki, hanyszor erdeklodtel felole? Ez a megalazkodas dolog annyira undorito, hiszen a testveredrol van szo. En tuzbe mennek barmelyik csaladtagomert, de a gyermekem utan a testverem az elso.
2012. jan. 31. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Soha nem bocsátanék meg.
2012. jan. 31. 00:22
 5/6 anonim ***** válasza:

"4 év alatt most jutottam eszébe" - lehet azért nem jelentkezett eddig, mert szégyellte magát

"ez a bizalom helyre állhat még" - ha nem próbálod meg, sosem derül ki. Nem kell rögtön rábízni a családi kasszát vagy hasonló, de szerintem abban semmi nehéz nincs, ha mondjuk beültök egy kávézóba beszélgetni, kivel mi van.

Amit meg itt sokan írnak, hogy sosem bocsátanék meg neki... gondolkodj el rajta: mégis csak a testvéred. Nem egy olyan dologban vert át, ami az ő irántad érzett szeretetét kérdőjelezi meg. Bárkinek akadhat olyan pont az életében, mikor nem tud ellenállni valaminek, még ha az illegális is, és/vagy bánt vele embereket.

Vagy arra szeretnél egy nap ébredni, hogy mennyire hiányzik és milyen jó lenne vele beszélni, de már túl késő esetleg?

Az anyukám is így volt a nővérével - nem tudom pontosan, mi volt az ok, még fiatal voltam. Akkoriban el kellett adnunk a nyaralónkat, hogy ki tudjuk fizetni a nővérét. Kb. rá 5-6 évre békültek ki a tesóm ballagásán, minden szó nélkül, nem kellett megbeszélniük semmit.

2012. jan. 31. 03:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán ha ideadná azt a pénzt, amivel átver, lehetne róla szó, de hogy megbízni nem tudnék benne többet, az fix. Nem tudom, sokan hogy tudnának szemet hunyni ilyen dolog felett, hiszen azért itt nem 10 ezer Ft-ról van szó, hanem egyes városokban ezért már majdnem lakást lehet venni.
2012. jan. 31. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!