Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy lány közli velem h van pasija?
Figyelt kérdés
Én nagyon szerelmes vagyok belé meg stb és mondtam h mennyünk el korizni .Mire ő elutasított és h ő a pasijával megy vhova. Még enm mondatm el neki h szeretem meg h érzek iránta , de ezek után megtörtem belül és legszívesebben elpusztulnék.Fáj az igazság stb. mellesleg én 17 vagyok a lány 15.Nem tudom h érdemes még-e hajtani utána meg koslatni barátkozni vagy felejtsem el...de felejteni nem tudom őt mert ..a pasija meg nem is tom ki csak sejtem h suliba ki az de nem látok arra utaló jeleket h neki pasija lenne-e.2012. febr. 2. 18:00
11/14 anonim válasza:
mond azt hogy neked meg barátnőd van
12/14 A kérdező kommentje:
jah mert annak sok értelme van
2012. febr. 2. 18:12
13/14 A kérdező kommentje:
felfogó képességemmel nincs bajom.. ha már itt tartunk..
2012. febr. 2. 18:51
14/14 anonim válasza:
Ha van pasija, akk mindegy neked, ha nincs, akk leakart koptatni. Én is lány vagyok, tudom mit gondol a "mi fajtánk"...
L 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!