Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy lány közli velem h van pasija?
Figyelt kérdés
Én nagyon szerelmes vagyok belé meg stb és mondtam h mennyünk el korizni .Mire ő elutasított és h ő a pasijával megy vhova. Még enm mondatm el neki h szeretem meg h érzek iránta , de ezek után megtörtem belül és legszívesebben elpusztulnék.Fáj az igazság stb. mellesleg én 17 vagyok a lány 15.Nem tudom h érdemes még-e hajtani utána meg koslatni barátkozni vagy felejtsem el...de felejteni nem tudom őt mert ..a pasija meg nem is tom ki csak sejtem h suliba ki az de nem látok arra utaló jeleket h neki pasija lenne-e.2012. febr. 2. 18:00
1/14 suletlen attila válasza:
keress egy masik lanyt
2/14 anonim válasza:
Tanácsolom hogy kopj le róla, mielött konfliktus alakul ki.. Aztán lehet h nem csak a szíved fog fájni, hanem a fejed is ;)
16/F
3/14 anonim válasza:
Ha van barátja, akkor ez veszett ügy.
4/14 anonim válasza:
"Mit tegyek ha egy lány közli velem h van pasija?"
Fogd föl, értsd meg..
5/14 A kérdező kommentje:
de enincs valóság alapja h van neki...szal lehet h huzza az agyam stb...megőrülök érte...és nem tudom elfejteni ..lehet h job ha közlöm vele az igazat h mit is érzek
2012. febr. 2. 18:05
6/14 anonim válasza:
Hagyd békén. Ha tényleg van barátja, akkor tartsd tiszteletben és ne próbálkozz, ha meg nincs, akkor nyilván azért mondta, mert nem jössz be neki, de nem akart megbántani. Ebben az esetben szintén felesleges koslatnod utána.
7/14 A kérdező kommentje:
mert elhívtam am vhova de ha ráér meg eljönne velem vhova..akkor ez meg mi?moziba is eljött volna
2012. febr. 2. 18:07
8/14 anonim válasza:
Kinyomozod hol lakik a pasi, aztán baseballütő a kézbe...
9/14 anonim válasza:
...még ha nem is szép dolog kutakodni, de esetleg finoman kiderithetnéd hogy tényleg van barátja! ;) (persze ugy hogy ő ne tudjon róla
10/14 A kérdező kommentje:
ez mind megfordult az agyamba am h van -e neki...
2012. febr. 2. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!