Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 14 eves lany angliaban el es en is itt elek de neki van pasija magyarorszagon de mind a ketten vonzodunk egymashoz mit tegyek hogy meg tudjam szerezni ot?
(Van egy gond: nem éri meg komolyan tanulni. Itt vagyok én is érettségi előtt pár hónappal és szerintem a sulinkban lévő kb 200-300 végzősök fele nem tudja, mit csináljon. Továbbtanulni nem valószínű, hogy tud, de azért otthon nem ülhet. Egyetlen lehetőségünk van: szakma, külföld... Úgyhogy ezt a "tanuljáá' kisfiam, mer' hülye maracc" szöveget hagyhatjátok mostmár. Hála a törvényeknek, a kormánynak és stb...)
Amúgy ha jól értem, te is Angliában élsz. Hát akkor mire vársz?:) Hajrá. A barátja Magyarországon lakik, szerinted ebben a korban egy ilyen "távkapcsolat" létezhet? Ebben a korban (bocsánat) még komoly kapcsolat sincs sokszor, nemhogy komoly távkapcsolat.
18/L
Először tanulj meg írni (oké, hogy angol billentyűzet, de legalább az írásjeleket, légyszi'...).
Másodszor várj minimum... hmm.. 2 évet. Egy 13 éves fiú focizzon a haverokkal, ne csókolózzon váratlanul.
Harmadszor tanuld meg tiszteletben tartani, hogy neki van valakije, és bizonyára szereti, ha a távolság ellenére is együtt van vele. Tehát ne tervezgess! TISZTELET, EMBEREK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!