Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Csak én vagyok így avval, hogy nem érdekel, hogy egy lánynak mennyi pénze van, hogy milyen csicsás ruhákban jár?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy az legyen a lényeg, hogy nekem bejöjjön, és hogy ő is viszont szeressen engem. Mert én ahogy elnézem, nagyon sokan így vannak evvel a mai világban, ahogy azt leírtam. (pénz, extra cuccok és stb)2012. febr. 2. 15:25
1/4 anonim 

válasza:

A pénz csak másdolagos, de akkor is szempont. De talán még fontosabb milyen családból jött...
2/4 anonim 

válasza:

Ez inkább fordítva jellemző, a lányok szokták nézni az ilyesmit.
3/4 anonim válasza:
hát nem mindedjiköjünk...
nekem ink. a belső értékek a fontosak,meg hogy tetszen azért kivülröl is.
nelegyen koszos meg büdös,de
Nem érdekel, hogy szegény...
4/4 A kérdező kommentje:
Persze egy bizonyos mértékig fontos, hogy ne legyen pl csóró. Meg persze az is szempont, hogy milyen családból származik.
Mondjuk ha fordítva lenne, lehet egy lány pl azért nem jönne össze egy fiúval, mert az a fiú családja földműveléssel foglalkozik, de mégis van pénzük ebből. És a lány csak azért nem jönne össze a fiúval, mert ,,parasztok"...
2012. febr. 2. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!