Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha egy lány rámenős és keres vagy jobb ha inkább ti majd keresitek/ráirtok ha érdekel?
> zavar titeket ha egy lány rámenősebb és keres?
Ha szimpatikus akkor nem. Sőt kifejezetten örülnék neki.
Rám pl rám volt kattanva két osztálytársam is, én nekem azonban sosem volt szíve ahhoz, hogy elküldjem őket, vagy hogy letörjem a kedvüket, inkább csak tudomást sem vettem róluk, ezzel próbálkozva, hátha inkább leszállnak rólam. Aztán az évzárón szerelmet vallottak (ketten is!!!). Na ez már nagyon gáz... akkor közöltem, hogy bocs, de nem, inkább felejtsenek el.
Ha szerinted van esélyed a srácnál, akkor sok sikert, örülni fog ha rámenős vagy.
Ha nincs esélyed, (próbálj meg objektív lenni, és őszinte magadhoz) akkor inkább keress valaki mást!!! komolyan, nincs olyan fiú, aki után megéri így futni. És biztos van más, akinek te jelentenéd a mindent. Szóval ha nincs esélyed, vagy neki nem jösz be te, akkor hidd el, nincs esélyed. Sajnálom...
Sok sikert!
köszi mindenkienk! :)
hát aztmondta =mert már beszéltünk erröl) hogy én bejövök neki de így se keres olyan ssűrűn szoval hogy vajon nem zavarja ha én keresem? további válaszokat előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!