Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a jobb csajozási technika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb csajozási technika?

Figyelt kérdés

Tehát:

1. Amikor kedves vagyok, figyelmes, normális és látszik rajtam hogy akarok valamit, akkor úgy viselkednek a csajok, hogy nem érdeklem őket. Ekkor feladom.

2. Van egy haver. ő lenézi a nőket, nem kedves, nem figyelmes, nem is szép, sőt! és mégis van vagy 3 nője.

Esetleg egyéb ötlet?

2011. dec. 23. 21:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el. Aki velem nem kedves figyelmes, annak lőttek!

26L

2011. dec. 23. 21:18
 2/20 anonim ***** válasza:
1. módszer és ne add fel, próbálkozz sok lánynál, előbb-utóbb jön olyan aki értékelni fogja a kedvességedet :)
2011. dec. 23. 21:18
 3/20 anonim ***** válasza:

A kettő közt,de huzzon az 1.-re.

20F

2011. dec. 23. 21:19
 4/20 anonim ***** válasza:
18%
En azt mondom szerezz egy vagon penzt es onnantol kezdve gec.is szart is etethetsz veluk, mert a penz nagy ur.
2011. dec. 23. 21:20
 5/20 A kérdező kommentje:
persze persze csak már nekem kínos az 1. módszer! meg olyat is hallottam hogy ha nem mutatsz felé érdeklődést, akkor elkezdem érdekelni őt.
2011. dec. 23. 21:21
 6/20 anonim ***** válasza:

Add önmagad! :) Az a nyerő. A haverod egy utolsó tapló, csak ragadnak rá a könnyű nőcskék, mert vagányan viselkedik és kitalálom a töke tartja a gatyáját. Hát igen. Neki nem csajai vannak, hanem csicskái.

Legyél olyan amilyen vagy. Az a legundorítóbb ha megjátszod magad.

2011. dec. 23. 21:29
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Nézz ki jól v legyél gazdag! Onnantól mindegy, melyik módszert követed.
2011. dec. 23. 21:32
 8/20 anonim ***** válasza:

Ne hasonlítsd magad másokhoz! Haverod biztos egészen más ember, mint te, így a viselkedési forma utánzása tuti bukta.

Gondolom neked sem mindegy, hogy milyen csajt szedsz föl. A normális lányoknál az első verzió a nyerő. Ha nem hiszed el, akkor csináld a másodikat, de ha ezzel a módszerrel csípsz föl egy csaj, arra készülj, hogy olyan is.

2011. dec. 23. 21:32
 9/20 Makiverem97 válasza:
a csajok 70% ka mindig is szerete arideg izmos keményfiukatde én alacsonyab kedves vagyok és bejön mert én is probáltam már csicskával csak azok nem akarnak soha érezni és nem igazi lelkitársak
2011. dec. 23. 21:33
 10/20 anonim ***** válasza:
Igen ez működik bizony. Bizonyított tény, hogyha koslatsz egy lány után, figyeled, és szemezel vele, de a lány nem érdeklődik, és úgy látszik nem érdekled. Közben meg oda van a figyelmedért, de ezt ő még magában se tudja. Aztán egy idő után a figyelem alább hagy a fiú részéről és már nem figyeli a lányt, aki ezt észre veszi, és azon kapja magát, hogy ő figyeli a fiút, és előfordulhat, hogy akár bele is szeret. Ez az előrenyomulás-visszavonulás módszer. Mágnesként vonzod a lányokat, ha ügyesen csinálod. :))
2011. dec. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!