Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki mit tettem?
Figyelt kérdés
3 hónapja van barátom, de nemrég egy buliban összesmároltam egy fiúval (elég ittas állapotban). Egyszer történt meg és alig 3-4mp-ig tartott, de pont látták vagy 6-7en a társaságomból. Félek, hogy valahogy megtudja a társaságomon keresztül, de nem szeretném elmondani neki, mert nem akarom megbántani, tudom hogy nagyon fájna neki:( szerintetek elmondjam hogy volt egy csók, de nagyon rövid ideig tartott, ittas állapotba voltam és egyáltalán nem jelentett semmit? előtte pár nappal már nagyon fűzött a fiú, ezt a barátom tudta is, és én a srácnak mondtam, hogy nem akarok semmit, hiszen barátom van. ez tényleg így van, de akkor volt bennem pár feles:(
Szerintem mondd meg neki. Velem is kb ugyan ez megtörtént. Én másnap el is mondtam a barátomnak... nagyon rossz volt- nem tudtam most mi lesz- mire számíthatok- de másnap találkoztunk miután elmondtam neki- beszéltünk róla és megbocsájtott. Mondd meg neki h nem jelentett semmit az a csók és hogy többet nem fog előfordulni és hogy nagyon megbántad, de hogy részeg voltál, és tudod h ez nem mentség de akkor abban a pillanatban nem tudtad h mit teszel csak megtörtént, de már a csók után rögtön iszonyatosan bűntudatod lett. Jobb ha elmondod neki mert nem hazudsz neki és nem kell attól rettegned h valaki mástól fogja megtudni- és ha mástól tudná meg és nem tőled az ezerszer nagyobb gáz és ki tudja akkor megbocsájt e neked. mivel nem voltál hozzá őszinte.
2009. máj. 31. 16:40
13/16 anonim válasza:
16:03-es: Te egy paraszt vagy. Tudod mindenki hibázik mert emberek vagyunk, DE AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEKET IS. Nem akkor kell keménynek lenni mikor a feleseket öntögetni kell befelé, azt még egy csirke is tudná.
Én simán beköpném a csajt, ha én lennék az egyik a 6-7 ember közül aki látta, ugyanis a barátjának joga van tudni, és amúgy is utálom az ilyen gyengeelméjű embereket, akik az alkoholra fogják a dolgot, mert akkor ne igyál, ha nem bírod, nem kötelező.
2009. máj. 31. 21:06
14/16 anonim válasza:
én 2 hét után csináltam meg ezt a barátommal de nem összesmároltam csak puszit adtam szájra egy másiknak, az nem fűzött akkor ismertem meg, viszont nem mondtam el! egy év után tudta meg! majdnem szétmentünk! viszont ha akkor mondom el akkor lehet akkor megyünk szét! ő bevalotta nekem hogy megk*rta a volt nőjét ugyanazon az estén, én megbocsátottam! ő meg egy kib@szott szájrapuszit nem bocsátott volna meg! szóval minden ember más! és senkinek nincs joga egy ilyen miatt rib@ncozni senkit szerintem! mert ő egyből rib@nc mert fiatal és tett egy hibát amit meg is bánt, én is tuti ribanc vagyok/voltam mert akkor azt tettem! de a csávó meg egy tökös legény hogy mennyire jól tette amit tett...
2009. máj. 31. 22:26
15/16 anonim válasza:
21:06-s te vagy a paraszt meg ... aki szívességből hozott a világra oké? MEg most már sajnos én is, mert nem bírtam megállni, hogy lesüllyedjek a szintedre. Nekem meg az ilyen spicli senkiháziaktól van hányingerem amilyen te is vagy. Azt elhiszem, beköpni a másikat... mert ugye neked marhaaaaaaaaaaaaa sok közöd van hozzá. Kiscsillagom a saját házad előtt söprögess, utána majd lehet a másé előtt is, hacsak pofán nem vág előtte. Gondolom te megtestesült Teréz anya vagy. Az háát...
2009. jún. 1. 16:43
16/16 anonim válasza:
16:43-as: Kisparaszt. te nem tudsz lesüllyedni a szintemre, mert sokkal alacsonyabban vagy tőle... Istenem, de hülye vagy :D. Én a szüleidet nem fikáztam, de látom inkább védekezniük kellek volna..... Mellesleg fene nagy értelmi szinted mutatja, hogy nem is a válaszomat kommentáltad, hanem a hülye ugye erkölcsös baromságaid :D (ilyen alapon te sem ítélkezhetsz felettem ugye tudod? Ajjj, ez bukta! :D).
Egyébként én még ilyen megcsalásos mizériát nem követtem el, úgyhogy ilyen téren nagyon is tiszta vagyok. Összességében meg ne nézzük a dolgokat, mert akkor már tényleg, TE SEM, ítélkezhetnél. Azt meg ugye megengeded, hogy én döntsem el kit köpök be és kit nem, köszi! :D Ma elnyerted "Az Ember Tragédiája" címet, gratulálok hozzák! :D (hülye bunkó pina/fasz, azt se tudod milyen nemű undormány vagy).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!