Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki mit tettem?

Figyelt kérdés
3 hónapja van barátom, de nemrég egy buliban összesmároltam egy fiúval (elég ittas állapotban). Egyszer történt meg és alig 3-4mp-ig tartott, de pont látták vagy 6-7en a társaságomból. Félek, hogy valahogy megtudja a társaságomon keresztül, de nem szeretném elmondani neki, mert nem akarom megbántani, tudom hogy nagyon fájna neki:( szerintetek elmondjam hogy volt egy csók, de nagyon rövid ideig tartott, ittas állapotba voltam és egyáltalán nem jelentett semmit? előtte pár nappal már nagyon fűzött a fiú, ezt a barátom tudta is, és én a srácnak mondtam, hogy nem akarok semmit, hiszen barátom van. ez tényleg így van, de akkor volt bennem pár feles:(
2009. máj. 31. 15:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem szép, amit tettél, de inkább tőled tudja meg, mint mástól! Ülj le vele és beszéljétek meg!
2009. máj. 31. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
inkabb te mond el mint a barati korod vagy akarki mas,ha mastol hallja meg akkor nem fog olyan konnyen megbocsajtani:(de ha te elmondod neki oszinten a-tol z-ig akkor leheth hogy megbocsajt,mond el neki hogyha azt akarod hogy egyutt maradjatok es maskor ne igyal annyit,en a parom nelkul nem megyek bulizni es o sem nelkulem,mennyetek egyutt bulizni
2009. máj. 31. 15:34
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem te mondd el inkább neki, minthogy visszahallja, mert azt sokkal rosszabbul venné. Mondd neki, hogy eléggé ittas állapotban voltál, nagyon megbántad a történteket, és nem voltál észnél!Vagyis, az igazat mondd el.
2009. máj. 31. 15:34
 4/16 Thurston ***** válasza:
78%
Miért gondolják az emberek, hogy az részegség kifogás lehet?
2009. máj. 31. 15:35
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem mond el neki te,rosszabb lenne ha mástól tudná meg.Így legalább látja hogy egy őszinte ember vagy,aki ugyan megbotlott,de belátja a tévedését és sajnálja.De hogy erre mit fog reagálni azt nem tom.Sok minden benne van a pakliban...Mindenesetre,szerintem ez a legcélszerűbb megoldás!
2009. máj. 31. 15:37
 6/16 anonim válasza:
78%

15:35

Ezt én sem értem. Lehetek akármilyen részeg, mindig tisztában vagyok vele, hogy van barátnőm, szeretem, nem akarok másokkal csókolózni/szexelni/akármi.

Tényleg nagyon gyenge kifogás.

2009. máj. 31. 15:39
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Ne azért mondd el, hogy nehogy mástól tudja meg, hanem, mert ha ilyen voltál vele, akkor legalább az őszinteséget megérdemli...
2009. máj. 31. 15:43
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Biztos lehetsz benne, hogy megtudja. Ha 1 ember tudná, akkor 50%, ha kettő, akkor 66%, de ez olyan 91% körül van, azaz akár most kezdhetsz is hozzá kitalálni a B verziódat.... kis ribanc.
2009. máj. 31. 15:51
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
kurwaribi
2009. máj. 31. 15:58
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

11:51 és 15:58 gratulálok igen sikeresen minősítettétek magatokat... két szentfazék b...meg.

Szóval: Biztos lehetsz benne , hogy megtudja. A 6-7 ember közt tuti van egy rosszakaród. Előzd meg a bajt, mondd el. És ha ennyire nem tudod kontrollálni magad ha iszol, akkor ne igyál lécci. Vagy legalább ne egyedüld:)

2009. máj. 31. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!