Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Hülyeség. Eleve soknak találom azt a 80%-ot, másik, hogy ha valakinek van egy kis esze, akkor nem a neten éli a másik életét. Én pl. tudom a párom jelszavait. Nos, ha van egy kis esze, vagy csinál egy olyan emilcímet, amiről én nem tudok, vagy a mobilján kommunikál a szeretőjével, SMS-eket, híváslistát folyamatosan törölve.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy ő ezt csinálja. Csak azt, hogy nem olyan nehéz ezek elintézése, ha valakinek kicsi esze is van.
Én tudtam a facebook jelszavát a páromnak míg volt mind a kettőnknek, ő nem tudta az enyémet.. sosem érdeklődte ki.. nem tartotta olyan fontosnak, mert megbízik bennem.
Nekem is csak teljesen random mondta el. 1x -2x belépegettem még nagyon a kapcsolatunk elején, de aztán teljesen leálltam vele.. mert hát minek? megbízom benne teljes mértékig.. ha meg akar csalni vagy félre akar nézni úgy is el fogja mondani, de nem tartom valószínűnek azt sem hogy ezt megtenné.. és nem azért mondom mert naív vagyok. van becsülete:)
szerintem is hülyeség. ha lenne pasim el is olvashatná a leveleimet. 2 barátnőmnek szoktam írni semleges dolgokat hogy mikor találkozunk blabla.
van 2-3 pasi aki mindig like-olgatja a képeimet de azok minden tűrhető csajét én meg nem reagálok rá.
sok ismerősöm ugyanígy van.
én inkább olyan 40%-ot mondanék, de akkor sem kizárólag emiatt mennének szét hanem a bizalomhiány/megcsalás miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!