Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gonoszság volt tőlem?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, kb. az első akibe szerelmes voltam. Ő csókolt meg először a mennybe éreztem magam másfél hónapig mire kiderült hogy a rémes exét akarta féltékennyé tenni velem. Aki megcsalta... Féltékenykedett és buta mint a föld. De tényleg. Szóval nagyon jól esett a szituáció. Ott hagyott és újra összejöttek.

Nem tudtam elfogadni hogy nem én kellettem neki így egy buliban elcsábítottam. Megtudta a barátnője és otthagyta, utána meg én is dobtam. :) Tudja kivel szórakozzon...

Büszke vagyok hogy megszabadítottam attól a csajtól. :D Bár szerintem úgyis összejönnek megint...

2012. jan. 31. 19:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na ezt nevezem örülök, hogy tetszett a hozzáállásom :D Azóta nem csináltam ilyet. Nem hobbim másokat szétválasztani :D
2012. febr. 1. 21:26
 12/12 Ájron ***** válasza:
De amikor megtetted akkor okkal. elég ütős bosszú volt. :-D
2012. febr. 1. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!