Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gonoszság volt tőlem?
Volt egy fiú, kb. az első akibe szerelmes voltam. Ő csókolt meg először a mennybe éreztem magam másfél hónapig mire kiderült hogy a rémes exét akarta féltékennyé tenni velem. Aki megcsalta... Féltékenykedett és buta mint a föld. De tényleg. Szóval nagyon jól esett a szituáció. Ott hagyott és újra összejöttek.
Nem tudtam elfogadni hogy nem én kellettem neki így egy buliban elcsábítottam. Megtudta a barátnője és otthagyta, utána meg én is dobtam. :) Tudja kivel szórakozzon...
Büszke vagyok hogy megszabadítottam attól a csajtól. :D Bár szerintem úgyis összejönnek megint...
Azta betyár! na ez már igen! Ennél jobban nem is tehetted volna! Most komolyan, ezt nevezem. kekeckedett veled és kicsináltad!
Figyi, általában nem mondok ilyet, de ha van kedved írj privátban! Egy ilyen lánnyal öröm lenne megismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!