Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet tartósan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet tartósan egy kapcsolat 18 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
20L, 38F
2012. jan. 31. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bár itt mindenki le lett pontozva, függetlenül attól, hogy egyetért-e vagy sem, mégis ez az oldal azért van, hogy próbáljunk segíteni a másiknak, így elmondanám a véleményemet. Mégpedig úgy, hogy 2 éve vagyok ilyen kapcsolatban, így sokakkal ellentétben valós képet tudok neked alkotni erről a helyzetről, míg mások csak vagdalóznak. Első körben sajnos felesleges volt kiírnod ide, ezt te tudod csak eldönteni, ráadásul semmi sem kényszer, egy veled egykorúval való kapcsolatból is kiléphetsz bármikor,ebből is. Sokan azt nem fogadják el, hogy a 20 évvel idősebb férfi is ember. Az érdeklődési kör, értékrend nálad még változik, ha jól választottál csak jobb ember leszel mellette. Rengeteg dolgot lehetne felsoroltatni itt még, de ha mindketten függetlenek vagytok, kár ezen gondolkodnod, nem bántasz senkit. Sok sikert! :)
2012. jan. 31. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy működhet nincs ebben semmi rossz, ha megértitek egymást. Én 19 évesen mentem hozzá a 18 évvel idősebb férjemhez, 13 évvel ezelőtt.
2012. febr. 1. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát...attól függ, mennyire vannak "egy hullámhosszon", egy szellemi, morális szinten; de az életritmusuk más, ezért nem biztos a dolog.
2012. febr. 1. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!