Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közel húsz év korkülönbséggel...

Közel húsz év korkülönbséggel működhet egy komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
A lány 22 a fiú 39. Egyikőjüknek sincs párjuk sem és gyerekük sem.
2010. máj. 24. 19:41
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
56%
Egy ideig működhet, aztán a lány amikor 30 éves lesz akkor 47 lesz a párja. Gáz.
2010. máj. 24. 19:47
 2/45 anonim ***** válasza:

lehet!

szüleim között 16 év különbség volt, én és férjem között is pont 16. barátnőm és férje közt is 16.:)

egyedül náluk volt egy kicsit gáz, mert a lány korához képest nagyon fiatalos, férfi pedig korához képest sokkal idősebbnek nézett ki, hogy simán apa lányának nézték őket, ami ciki volt mindkettőjüknek nagyon.

de teljes mértékben 'kivitelezhető'. hiszen mindketten felnőttek.

sok boldogságot, ha rólatok van szó..:)

2010. máj. 24. 19:48
 3/45 A kérdező kommentje:
Szia! Kinézetre kb 4-5évvel néz ki csupán idősebbnek fiatalos életet él ezért is nincs még eddig családja. Méh mielőtt jönne a pénzes duma nincs nagy anyagi főlénye a férfinek!
2010. máj. 24. 19:50
 4/45 anonim ***** válasza:
58%
Egy 39 éves férfi neked "fiú"?
2010. máj. 24. 19:50
 5/45 anonim ***** válasza:
Igaz szerelemben nem számít a kor. persze más kérdés, hogy az övüké az-e.
2010. máj. 24. 19:51
 6/45 anonim ***** válasza:
0%
hírességek közt is nagyon jó példa celine dion(titanic főcímdalának énekese) min. 20 év kettejük között, és családot alapítottak. a szerelem számít, hogy lelkiekben egymásra találjatok. szexuálisan pedig, ha szintén stimmeltek, mi lehetne gáz? semmi. még a 60 éves férfiak is teljesen aktívak.
2010. máj. 24. 19:52
 7/45 anonim ***** válasza:
39%

Persze, működhet egy komoly kapcsolat, pl. Apa-fiú vagy Anya-lánya kapcsolat... Nagyon szoros dolgok.

Amúgy mi a francért van neked apa komplexusod? Keress egy rendes, korodbeli férfit.. Beteg.

2010. máj. 24. 19:53
 8/45 A kérdező kommentje:
Bocs akkor a férfi 39! Gondoltam hogy mindenbe bele kötnek a válaszolok nem értem miért nem lehet leirni a véleményt és nem bele kötni mindenbe
2010. máj. 24. 19:53
 9/45 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom, hogy én vagyok a férfi nem tudom miért van a páromnak "apakomplexusa"
2010. máj. 24. 19:54
 10/45 anonim ***** válasza:
Erre (mint bármire a párkapcsolatokban) sincs szabály. Az meghükyeség, hogy mi lesz 10 év múlva, egyrészt egy 30 éves nö sem mindig csak bulizni akar, meg egy 47 éves fßerfi sem feltétlen aggastyán, a két ember természete is sokat számit, másrészt CSAK azért, mert esetleg éves múltán a KORKÜKÖNBSÉGBÖL lesz problémájuk (amikor egyébként is, közel egykorúaknál sem sk kapcsolat tart 10 évig) lemondani hülyeség. Ha megnézed, rengeteg kapcsolat megy tönkre hasonló korúak között is, meg vannak olyan kapcsolatok is, ahol a korkülönbség legalább ekkora, de a természetük összeillik és akár 20-30 évig is boldogan élnek együtt.
2010. máj. 24. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!