Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közel húsz év korkülönbséggel...

Közel húsz év korkülönbséggel működhet egy komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
A lány 22 a fiú 39. Egyikőjüknek sincs párjuk sem és gyerekük sem.
2010. máj. 24. 19:41
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Megváltoztattad a korábbi véleményem. Az egyik negativ hozzászólást hagyd figyelmen kivül - szimpatikus vagy, ha pedig 4 éve tényleg együtt vagytok és működik a dolog, akkor hajrá, én sok boldogságot kivánok :]
2010. máj. 24. 20:12
 22/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. máj. 24. 20:14
 23/45 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha szeretitek egymást, tök mindegy hány évesek vagytok. Ahogy, az is, hogy ki mit mond, gondol. A jövő az úgy sem pont úgy alakul, ahogy eltervezitek, ha valamiért elváltok, nem valószínű, hogy a korotok miatt.

22/L

2010. máj. 24. 20:17
 24/45 anonim ***** válasza:

a parom 44 en 23 es 8!!! eve olyan boldogok vagyunk mint meg szerintem sose.baba meg nincs de mar tervezzuk.szoval hajra!!

gondolom az en peldam mar eleg nem?

2010. máj. 24. 20:19
 25/45 anonim ***** válasza:

Ugyan miért kötnéd le a lányt?Főleg ha ő hozta fel a baba témát.

Ne foglalkozzatok senkivel,ti tudjátok hogy mi a jó nektek.És ha együtt boldogok vagyok és szeretitek is egymást(ami gondolom 4 év után így van)akkor nem számít se a korkülömbség se semmi más.

Legyetek boldogok:)

2010. máj. 24. 20:21
 26/45 anonim ***** válasza:

16L vagyok

Bocsánat a tegeződésért!

2010. máj. 24. 20:23
 27/45 A kérdező kommentje:
Ne kérj bocsánatot, nem akarom öregnek érezni magam. Főleg nem a kérdés kapcsán:D
2010. máj. 24. 20:24
 28/45 anonim válasza:
Az előttem leírtak igazak!! Ha 4 éve működik a kapcsolat akkor most ne hagyjátok abba!!! A lány biztosan nagyon szeret, ha már most babát szeretne tőled!! Ne hogy szakíts vele! Nem lesz semmi gond!! És ilyeneken ne is gondolkodj! Mert ha mindig ez fog az eszedbe motoszkálni akkor ez tönkre teheti a kapcsolatot! A sok bunkóval meg ne foglalkozz! Vagy irigyek mert otthon csak az egyik kezükkel van kapcsolatuk vagy teljesen IQ hiányosak!!!
2010. máj. 24. 20:31
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem neked, a férfinak veszélyes ilyen fiatal lánnyal kezdeni.

1-2 év és a lány megunja majd az öreges dolgokat, amiket veled csinálhat. A fiatal lánynak még sok kalandra és tapasztalatra lenne szüksége.

Ha mégis összeházasodnátok, a lánynak mindig rossz lesz majd, csak 1-2 évig fog tartani ez a házasság, mert meglátja a biztonságos férj mellett milyen érdekes fiatalemberek is vannak még a világon. Ezt tapasztalatból mondom, 20 évesen férjhez mentem egy 30- éves férfihoz, 3 gyerekünk lett szinte azonnal egymás után, most 50 vagyok és a férjem meghalt 59 évesen. És úgy érzem, nem is volt életem. A férjem sokszor megvert, mikor huszonpár évesen más fiúkkal kezdtem titokban randizni.:((((

2010. máj. 24. 20:41
 30/45 anonim ***** válasza:
Arra is gondolnék a helyedben, hogy a 22 éves lánynak majdnemhogy az apja lehetnél, csak 17 év a korkülönbség. Ha például 19 év lenne, már bőven a lányod lehetne.....
2010. máj. 24. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!