Közel húsz év korkülönbséggel működhet egy komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
A lány 22 a fiú 39. Egyikőjüknek sincs párjuk sem és gyerekük sem.2010. máj. 24. 19:41
11/45 anonim válasza:
Ja tehát vágysz erre a 22 évesre.
Szerintem nem működik ez, gondolom nem nagyon kellesz neki.
12/45 anonim válasza:
Igen.Egyik ismerősömnek van egy nála több mint 20 évvel idősebb pasija,és boldogan élnek,most született gyermekük.
13/45 anonim válasza:
én írtam neked 4 példát, amik működőképesek voltak, vagy még most is azok. nem kell apakomplexussal rendelkezni a lánynak, vagy anyagi fölénnyel a hapsinak. nekem szüleimnél talán anyagi fölény volt, de férjem, barátnőm férje esetében, vagy akár celine dion esetében sem volt. és mindenhol ekkora korkülönbségekkel alapítottak családot, és boldog mindenki.(majdnem) de nincs ebben semmi gáz, ha összeilletek, megértitek egymást, és másik feleteket érzitek a másikban.
14/45 anonim válasza:
Egy ideig, mert most még a "fiú" lehet elég fiatalos.
De sajnos a férfiak 40 felett rohamosan öregszenek és hamar meghalnak.
Ha a nő lesz 35 a férfi 56 már nagyon érezhetővé válhat a korkülönbség Minden téren!
Ráadásul a férfi több dolgot átélt mint a nő, így okoskodhat, hogy neki minden téren van tapasztalata és jobban tudja.
A nő vagy ezt elfogadja, vagy megunja vagy kisebbségi érzést nevel belé a férfi.
Anyagi haszna lehet csak, a 39 éves férfi elvileg már befutott, ha tényleg van karrierje és pénze.
Mivel foglalkozik?
15/45 A kérdező kommentje:
Arról lenne szó, hogy mi már 4 éve vagyunk együtt. Most fog lediplomázni és felmerült a baba és a közös ház gondolata. De pár ember szerint nem tehetem meg hogy lekötöm ezt a "szegény" lányt. A baba ötletét ő vette fel.
2010. máj. 24. 20:04
16/45 A kérdező kommentje:
Egy vállalkozást vezetek a párom most lesz közgazdász.
2010. máj. 24. 20:04
17/45 anonim válasza:
Látom magamelőtt, ez egy munkahelyi dolog lehet. 39 éves férfi teszi a fejét a 22 éves most odakerült fruskának. Biztos haza is viszi néha, még sütit is vesz neki.
18/45 A kérdező kommentje:
Amint leírtam 4 éve vagyunk együtt és sosem álltunk munkahelyi kapcsolatban! Szóval nem jött be a tipped!
2010. máj. 24. 20:08
19/45 anonim válasza:
Ha TI KETTEN egyetértetek, akkor ne itt kérdezösködj, mert a legtöbben elég begyepesedett klisékben gondolkodnak, hanem a barátnöddel döntsetek, hogy ö vállalja-e ezt a kapcsolatot, gyerekkel meg minden egyébbel. Legalább annyi esélyetek van arra, hogy müködik, mint bárki másnak. Sok boldogságot kivánok!
20/45 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam az emberek általában, hogy látnak egy ilyen kapcsolatot.
2010. máj. 24. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!